Harta site-ului
Ajutor
Vizita de lucru a dlui Anatolie Zolotcov, viceministrul dezvoltării regionale şi construcțiilor în raionul Dubăsari
Vizita de lucru a dlui Anatolie Zolotcov, viceministrul dezvoltării regionale şi construcțiilor în raionul Dubăsari

   Conform prevederilor Hotărîrii Guvernului nr. 78 din 12.02.2010 ,,Privind stabilirea zilei de audienţă şi de întîlnire a membrilor Guvernului şi a conducătorilor autorităţilor administrative centrale cu cetăţenii”, la data de 21 octombrie 2014, cu o vizită de lucru în raionul Dubăsari sa aflat dl Anatolie Zolotcov, viceministrul dezvoltării regionale si construcțiilor.
   Viceministrul sa întîlnit în şedinţă de lucru cu vicepreședintele raionului, dna Maria Jimbei, reprezentantul Guvernului în teritoriu, şefii direcţiilor şi secţiilor, colaboratorii Consiliului raional Dubăsari, primarii localităţilor, conducătorii serviciilor desconcentrate în teritoriu, cît şi cetăţeni de rînd.
     Întîlnirea a debutat cu cuvîntul de salut a vicepreşedintelui raionului dna Maria Jimbei. 
   La rîndul său, dl Zolotcov a vorbit despre noua lege aprobată recent din domeniu, şi anume legea cu privire la performanța energetică a clădirilor, ce prevede promovarea îmbunătăţirii performanţei energetice a clădirilor, ţinînd cont de condiţiile climatice, de cerinţe privind climatul interior şi de raportul cost-eficienţă inclusiv necesitatea aplicării acesteia conform solicitării standardelor europene.
   De asemenea, dl viceministru a informat despre aprobarea legii cu privire la locuință, cît şi despre înaintarea unor modificări a legislaţiei în vigoare. 
    Conducătorii de servicii şi-au arătat interesul faţă de noua lege, inclusiv au adresat mai multe întrebări privind alte metode şi forme de aprovizionare cu energie regenerabilă.
     Totodată, primarii localităţilor au înaintat mai multe solicitări către autorităţile publice centrale, dl Zolotcov menţionînd că le va prezenta structurilor de resort.

 

A.Vatav,

specialist principal SASP

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Vizita de lucru a dlui Anatolie Zolotcov, viceministrul dezvoltării regionale şi construcțiilor în raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta