Harta site-ului
Ajutor
Vizita Consiliilor locale de tineret din raion la Centrul de odihnă pentru copii și tineret "Prietenia"
Vizita Consiliilor locale de tineret din raion la Centrul de odihnă pentru copii și tineret "Prietenia"

La  data de 9 iulie curent, Centrul multifuncțional pentru copii și tineret, Irina Berzan- șef CMCT  și Ana Rus – metodist coordonator în realizarea acțiunilor de implementare a politicilor de tineret,  împreună cu tinerii membri ai Consiliilor locale de tineret din r-ul Dubăsari, au vizitat Centrul de odihnă pentru copii și tineret "Prietenia” din com.Coșnița. Această vizită a avut drept scop stabilirea unor relații de comunicare, schimb de experiență dintre tinerii r-lui Dubăsari și cei din raioanele vecine. Deja ani la rînd "Prietenia” creează noi programe de odihnă  și distracții,  bazate pe cerințele moderne pentru copiii de la vîrsta de 8 pînă la 16 ani. Venirea la acest centrul de odihnă nu este o simplă petrecere a vacanței, este o posibilitate pentru copii de a-și manifesta independența, de a face cunoștință cu alți copii, de a dezvolta noi posibilități de comunicare, de a lucra în echipă. Odihna pentru copii include un spectru larg, diverse activități artistice, jocuri de amploare, concursuri care oferă copiilor posibilitatea de a dezvolta și a consolida cunostințele în afara programului școlar.
 Unul din evenimetele desfășurate a fost concursul cu genericul: "În căutarea comorii” unde fiecare detașament avînd la îndemînă cîte o hartă care oferea indicii și diferite sarcini  oportune în descoperirea comorii. Copii antrenați în această activitate au avut posibilitatea de a-și  dezvolta atît capacitățile morale cît și  cele fizice  și desigur- clipe plăcute, zîmbete și  impresii de neuitat. Evident că la finele concursului au cîștigat cei mai ageri și curajoși copii. 
 Specialiștii CMCT  și tinerii vizitatori au rămas încîntați de acesastă întîlnire, personal fiind  implicați în ceea ce au făcut, iar natura înconjurătoare a ajutat și ea la plăcerea pe care au simțit-o la "Prietenia”. Centrul multifuncțional pentru copii și tineret menționează că vor organiza astfel de întîlniri și în celelalte tabere de odihnă din teritoriul raionului Dubăsari.  

Centrul  multifuncțional pentru copii și tineret 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Vizita Consiliilor locale de tineret din raion la Centrul de odihnă pentru copii și tineret "Prietenia" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta