Harta site-ului
Ajutor
Vivat promotorii culturii!
Vivat promotorii culturii!

  La mulţi ani tuturor scriitorilor si le mulţumim că există!
3 martie, Ziua Mondială a Scriitorilor. Evenimentul este organizat la nivel mondial de filialele PEN-Cluburilor afiliate la Organizaţa Internaţională a Scriitorilor (International PEN), din care fac parte poeţi, dramaturgi, eseişti, editori si nuvelişti, chiar daca acronimul PEN semnifica doar Poets – Essayists – Novelists.
  Iniţiat, in 1921, de un grup de scriitori englezi si francezi, International PEN a fost prima si a ramas singura organizaţie internaţionala a scriitorilor. Carta PEN, aşa cum fusese ea formulată in 1921 de către parinţii fondatori ai organizaţiei, a fost alcatuită ca un act de reconciliere intelectuală între scriitorii de dincolo de toate frontierele, după experienţa devastatoare a Primului Război Mondial, care a fost o trauma pentru conştiinţele europene.
   Ne închinăm pînă la pămînt în faţa tuturor maeştrilor. Doar creaţiile Domniilor Sale ne înnobilează sufletele, lărgesc orizontul cunoaşterii, ne fac să vibreze simţurile şi ne atrag spre culmi nebănuite. Cu această ocazie ţinem să-i felicităm, doar Cultura va salva omenirea!

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Vivat promotorii culturii! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta