Harta site-ului
Ajutor
Victorina erudiţiilor "Ştefan cel Mare şi Sfânt"
Victorina erudiţiilor "Ştefan cel Mare şi Sfânt"

La data de 28 aprilie 2023, în incinta L.T. ”Vlad Ioviță”, Cocieri, în baza Ordinului Direcției Învățământ General, Dubăsari nr. 90 din 27 aprilie 2023 au fost convocați profesorii de istorie din raion la o activitate extracurriculară trans/pluri/multidisciplinară la care a fost depus efort enorm întru atingerea succesului. De asemenea în conformitate cu Planul de activitate al Direcţiei învăţământ general, Dubăsari pentru anul de studii 2022-2023, în scopul asigurării calității procesului educațional prin formarea profesională a cadrelor didactice, au fost atinse obiectivele majore la organizarea și desfășurarea seminarului practic raional și la care profesorii de istorie prezenți au avut de adus cuvinte de laudă și înaltă apreciere.
Profesorul de istorie din liceul nominalizat, Domnul Costiuc Igor, a desfășurat împreună cu elevii clasei a X-a o activitate extracurriculară cu genericul: Victorina erudiţilor „Ştefan cel Mare şi Sfânt”. Elevii au avut de demonstrat cunoștințe profunde din patru discipline școlare: Istoria, Limba și literatura română, Limba și literatura rusă, Geografia ș.a. La lecția nominalizată s-a demonstrat continuitate, profesionalism, muncă asiduă. De la jocul de rol/alocuțiunea la vitrina de carte, la lecturi, declamări, descoperiri, problematizări și toate acestea într-o singură lecție academică.
Directorul instituţiei, doamna Roşca Tatiana, a organizat condiţii optime pentru desfăşurarea seminarului nominalizat. Profesorii de istorie și-au exprimat înalta atitudine și apreciere a procesului educațional didactic demonstrat la nivel interdisciplinar și care a demonstrat continuitate și responsabilitatea domnului Costiuc Igor, profesor de înaltă calificare profesională.
Aduc sincere mulțumiri administrației Liceului Teoretic ”Vlad Ioviță” Cocieri pentru atitudine, responsabilitate, succesul obținut în cadrul seminarului, la nivel de clasă, și profesionalism pedagogic.

Violeta Nakai - Tolstenco, șef Secție politici educaționale, DÎG

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Victorina erudiţiilor "Ştefan cel Mare şi Sfânt" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta