Harta site-ului
Ajutor
Vicepreşedintele raionului dna Maria JIMBEI a fost decorată cu distincţie de stat
Vicepreşedintele raionului dna Maria JIMBEI a fost decorată cu distincţie de stat

Vicepreşedintele raionului Dubăsari, responsabil pentru problemele sociale, dna Maria JIMBEI alături de alţi peste 60 de persoane remarcabile din ţara noastră, joi 4 aprilie anul curent, au primit ordine şi medalii de la preşedintele ţării, Nicolae Timofti.
La inţiativa conducerii raionului, dlui Gr. POLICINSCHI şi cu susţinerea colectivului Consiliului raional, dna JIMBEI a fost decorată cu Ordinul "Gloria Muncii” în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite faţă de stat, pentru succese remarcabile în domeniul de activitate şi înaltă competenţă profesională.
Cu acest prilej, Vă adresăm cele mai frumoase felicitări, dorindu-Vă noi şi frumoase realizări şi ne exprimăm siguranţa că viitorul Dvs. va fi în ascensiune pe calea realizărilor. Este o mare onoare şi responsabilitate o Distincţie de Stat, fiindcă acest lucru marchează nu doar persoana celui distins, ci şi contextul în care s-a format şi în care a obţinut rezultate de excelenţă..
„Ordinul de Onoare” și Ordinul „Gloria Muncii” prevăd un supliment de câte 50 de lei lunar la pensie, în timp ce medaliile şi titlurile onorifice aduc doar 25 de lei. "Ordinul Republicii" presupune un supliment de 500 de lei la pensie.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Vicepreşedintele raionului dna Maria JIMBEI a fost decorată cu distincţie de stat - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta