Harta site-ului
Ajutor
Vicepreşedintele raionului a participat la întrunirea Consiliului Euroregiunii „Nistru”
Vicepreşedintele raionului a participat la întrunirea Consiliului Euroregiunii „Nistru”

La invitaţia Euroregiunii „Nistru”, reprezentînd  Consiliului raional Dubăsari, dna Maria Jimbei,  vicepreşedintele raionului a participat pe data de 15 septembrie la cea de-a IX-a întrunire a Consiliului Euroregiunii „Nistru” desfăşurată în oraşul Ocniţa. Întrunirea a fost prezidată de către dl Serghei Tatuseac, preşedintele Euroregiunii „Nistru”.

În discuţie au fost puse  mai multe chestiuni  printre care prezentarea raportului de activitate pentru perioada septembrie 2014-august 2015 a  Euroregiunii „Nistru”;  unele modificări în componenţa Consiliului Euroregiunii „Nistru”; cu privire la alegerea membrilor de onoare ai Consiliului Euroregiunii „Nistru”; înmînarea premiilor cîştigătorilor  concursului   pentru  cea mai bună  promovare şi transparenţă în mass-media  a Euroregiunii „Nistru” - „Rîul trebuie să ne unească” cît şi aprobarea bugetului pentru anul 2016.

Întrunirea s-a încheiat cu un concert organizat şi prezentat de către colectivele artistice din cadrul Şcolii de arte şi Casa de cultură din or. Ocniţa. 

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Vicepreşedintele raionului a participat la întrunirea Consiliului Euroregiunii „Nistru” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta