Harta site-ului
Ajutor
Viceministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei în vizită la Dubăsari
Viceministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei în vizită la Dubăsari

La data de 18 aprilie  2017,  în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 78 din 12 februarie 2010 ”Privind stabilirea zilei de audiență și de întâlnire  a membrilor Guvernului și a conducătorilor autorităților administrative centrale cu cetățenii”, s-a aflat, în vizită de lucru,  în raionul Dubăsari, viceministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, dna Raisa SCAI, unde s-a  întâlnit cu  conducerea raionului Dubăsari, primarii localităților, colaboratorii Consiliului raional Dubăsari, ai Direcției asistență socială  și protecția familiei și serviciilor desconcentrate și descentralizate din teritoriu.
 Întrunirea a fost deschisă de  către Președintele  raionului, dl Grigore POLICINSCHI.  Cu informații despre activitatea Guvernului Republicii Moldova  dar și a  Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei cât și noile proiecte de legi elaborate de  minister  a venit dna viceministru,  Raisa SCAI.
La capitolul ”întrebări – răspunsuri” au fost discutate așa probleme ca: schimbările în sistemul de pensionare, alocațiile sociale acordate participanților la conflictul armat de pe Nistru, ajutorul social și ajutorul social pentru perioada rece, antrenarea beneficiarilor de ajutor social în lucrările publice,  alocațiile  unice la nașterea copilului și alocațiile acordate copiilor cu dizabilități, odihna de vară în taberele  pentru copii, distribuirea biletelor de reabilitare balneosanatorială, dezinstituționalizarea beneficiarilor din Centrul de Reabilitare a Veteranilor de Muncă și Război  și din Internatul Psihoneurologic s. Cocieri cât  şi alte probleme din domeniul social.
La fel au fost înaintate întrebări și propuneri cu privire la: prelucrarea terenurilor agricole amplasate după traseul Rîbnița – Tiraspol, reparația drumurilor, achizițiile publice ș.a.
La rândul său, dna viceministru, a asigurat că va include în nota informativă către prim-ministru,  toate întrebările și propunerile  înaintate în cadrul ședinței și va aduce aportul personal la rezolvarea problemelor expuse.
Elena CONSTANTINOV,
Șef-adjunct Direcţia asistenţă socială şi protecţia familiei

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Viceministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei în vizită la Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta