Harta site-ului
Ajutor
Viceministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, dl,Sergiu Sainciuc în vizită la Dubăsari
Viceministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, dl,Sergiu Sainciuc în vizită la Dubăsari

La data de 17 septembrie 2013, în conformitate cu prevederile Hotărîrii Guvernului nr. 78 din 12 februarie 2010 privind "stabilirea zilei de audiență și de întîlnire a membrilor Guvernului și a conducătorilor autorităților administrative centrale cu cetățenii", s-a aflat în vizită de lucru  în raionul Dubăsari, viceministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, dl Sergiu Sainciuc, unde s-a  întâlnit cu  administrația Consiliului raional, colaboratorii Direcției asistență socială și Serviciile desconcentrate și descentralizate din raion. Întrunirea a fost deschisă de Vicepreședintele raionului, dna. R. Spinovschi, cu informații despre activitatea Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei, cît și noile proiecte de legi elaborate de  minister  a venit dl viceministru, dl.  S. Sainciuc.

La capitolul ”întrebări – răspunsuri” au fost discutate așa probleme ca: schimbările în sistemul de pensionare, alocațiile sociale acordate participanților la conflictul armat de pe Nistru, ajutorul social și ajutorul social pentru perioada rece, activitatea șomerilor cu statut special,  alocațiile  unice la nașterea copilului și alocațiile acordate copiilor cu dizabilități cît  şi alte probleme din domeniul social.

În încheiere, dna. Vicepreședinte R. Spinovschi,  a adus sincere felicitări dlui. viceministru  cu  ocazia  Sărbătorii profesionale a  angajaților din domeniul social, cît și tuturor celor prezenți angajați ai domeniului dat.

 

Șef adjunct DAS, E. Constantinov

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Viceministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, dl,Sergiu Sainciuc în vizită la Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta