Harta site-ului
Ajutor
Viceministrul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor la Dubăsari
Viceministrul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor la Dubăsari

La data de 19 martie, ora 10:00, cu o vizită de lucru în teritoriul raionului Dubăsari s-a aflat Anatolie Zolotcov, viceministrul dezvoltării regionale şi construcțiilor, aflîndu-se în calitate de reprezentant al Guvernului, conform programului de audienţă şi întîlnire a membrilor Guvernului cu cetăţenii.

În cadrul acestei întîlniri au participat reprezentanţii autorităţilor publice locale de nivelul I şi II, conducătorii serviciilor desconcentrate în teritoriu şi descentralizate ale Consiliului raional Dubăsari.


Viceministrul Anatolie Zolotcov a adus la cunoștința celor prezenţi proiectele de lege elaborate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor explicînd scopul principal și condițiile elaborării, precum şi importanţa implementării, acestor proiecte.


Reprezentanţii autorităţilor locale au venit cu întrebări şi propuneri, ce au cuprins mai multe domenii. S-au înaintat propuneri pentru ameliorarea condiţiilor de petrecere a achizitiilor publice. S-a pus în discuţie proiectul Hotărîrii de Guvern „Cu privire la asigurarea cu locuinţă gratuită a tinerilor specialişti repartizaţi şi angajaţi în cîmpul muncii în instituţiile publice (bugetare) din sate (comune)" , ş.a.


În rezultat, conducerea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor a menţionat că va transmite solicitările expuse de participanţi, conform competenţelor, structurilor centrale de resort.

Direcţia construcţii,
gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Viceministrul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor la Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta