Harta site-ului
Ajutor
Viceministrul Dezvoltării regionale şi construcţiilor cu o vizită de lucru în raionul Dubăsari
Viceministrul Dezvoltării regionale şi construcţiilor cu o vizită de lucru în raionul Dubăsari

Conform prevederilor Hotărîrii Guvernului nr. 78 din 12.02.2010 ,,Privind stabilirea zilei de audienţă şi de întîlnire a membrilor Guvernului şi a conducătorilor autorităţilor administrative centrale cu cetăţenii”, astăzi, 20 septembrie 2016, a fost cu o vizită de lucru în raionul Dubăsari  dl Anatol USATÎI, viceministrul dezvoltării regionale şi construcţiilor.
La şedinţă au fost prezenţi:  preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi, vicepreşedintele raionului Dna M Jimbei, vicepreşedintele raionului Dl V.Sandul, şefii direcţiilor şi secţiilor, colaboratorii Consiliului raional Dubăsari, primarii localităţilor,
Dl Grigore Policinschi a salutat  disponibilitatea  viceministrului de  a veni în teritoriu, astfel va putea monitoriza la faţa locului situaţia şi problemele cu care se confruntă locuitorii acestei zone specifice. Dumnealui a accentuat necesitatea implicării Guvernului în soluţionarea problemelor abordate de către locuitorii raionului.
Dl Anatol Usatîi  succint a informat despre specificul şi programul de activitate al Ministerului dezvoltării regionale şi construcţiilor şi despre planurile şi strategiile naţionale, regionale şi sectoriale, ca de ex. “Strategia de Dezvoltare Regională Centru 2016-2020”, selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru anii 2017-2020 unde din partea raionului sunt depuse 2 proiecte.
În cadrul dialogului, participanţii la şedinţă au abordat problemele cu care se confruntă autorităţile publice locale la capitolul  reabilitarea drumurilor, obiectelor  de menire social-culturală.
 
Direcţia construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Viceministrul Dezvoltării regionale şi construcţiilor cu o vizită de lucru în raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta