Harta site-ului
Ajutor
Veteranii războiului de pe Nistru și-au expus revendicările
Veteranii războiului de pe Nistru și-au expus revendicările

Astăzi 2 iulie curent, în incinta Consiliului Raional Dubăsari, a fost organizată o întrunire între conducerea raionului Dubăsari și veteranii de război și muncă, veteranii internaționaliști, veteranii conflictului militar de pe Nistru din anul 1992, veteranii participanți la lichidarea consecințelor avariei din Cernobîl 1986. La eveniment au participat dl Sergiu GRIGORIEV, vicepreședintele raionului Dubăsari; dl Victor TIMUȘ președinte al Asociației veteranilor de război din 1992 din raionul Dubăsari, dl Victor GAICIUC consilierul prezidențial, general de divizie, care este și președinte al Uniunii Ofițerilor din Republica Moldova.
În cadrul discuțiilor au fost abordate cele mai stringente probleme cu care se confruntă locuitorii raionului Dubăsari, și anume:
  1. Încetarea acţiunilor ilegale de îngrădire a accesului liber de circulaţie a cetăţenilor de pe ambele maluri ale Nistrului.
  2. Scoaterea celor 37 de posturi instalate ilegal de către autoritățile neconstituționale de la Tiraspol, prin care au îngrădit localităţile aflate sub jurisdicţia autorităţilor Republicii Moldova.
De asemena au fost discutate și alte probleme cu care se confruntă veteranii la moment. Ulterior părțile au convenit de a constitui un grup de lucru pentru soluționarea problemelor abordate.

 
Tatiana GHERB,
Specialist principal
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Veteranii războiului de pe Nistru și-au expus revendicările - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta