Harta site-ului
Ajutor
Veteranii muncii din comuna Coșnița, susținuți de Președintele raionului Dubăsari
Veteranii muncii din comuna Coșnița, susținuți de Președintele raionului Dubăsari

La data de  6 decembrie curent, Președintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI, a primit la audiență un grup de inițiativă din partea veteranilor muncii din com. Coșnița, condus de dna Elena MOȚPAN, Președintele Asociației raionale a veteranilor muncii și de război. Dumnealor s-au adresat conducerii raionului cu rugămintea de a susține măsura festivă pe care doresc să o organizeze cu prilejul sărbătorii de Anul Nou.  Tradițional, în fiecare an, veteranii muncii își dau întîlnire în ajun de Anul Nou, unde fiecare are ocazia de a mai comunica unul cu altul, de a depăna amintiri și de a uita de nevoiele și grijele vieții.
Președintele raionului  a salutat această inițiativă de promovare a măsurilor de întâlnire și de comunicare și a rugat toți cei prezenți  să nu ezite, dar să mai invite la măsura organizată de ei și alți veterani ai muncii din alte localități din raion, aici dl Grigore POLICINSCHI venind cu asigurarea că, Consiliul Raional Dubăsari îi va susține cu transport. “ La noi la Dubăsari, oamenii muncii ce au lucrat și lucrează în diferite domenii, au avut și vor avea toată susținerea Raionului, fiindcă datorită muncii dumnealor Republica era numită în trecut – Moldova Înfloritoare!!! Pace și multă sănătate pentru toți părinții, buneii, și străbuneii noștri muncitori”, a menționat Președintele raionului.
Pe lângă faptul că veteranii muncii au discutat cu Președintele raionului  despre această frumoasă măsură care urmează a fi organizată, dumnealor la îndemnul Președintelui,  au mai comunicat probleme și dificultățile cu care aceștea se confruntă. Au adus informații foarte utile în ceea ce privește datele despre persoanele care sunt invalizi  sau necesită atenție sporită din partea autorităților publice locale și raionale. Dna Elena CONSTANTINOV, Direcția Asistență Socială și Protecția Familiei din raionul Dubăsari, a luat neapărat notă asupra informației parvenite, și urmează în timpul apropiat de a clarifica cu ce putem interveni  în ajutorul familiilor date.
La finele vizitei, dl Grigore POLICINSCHI le-a mulțumit tuturor pentru inițiativă, dnei MOȚPAN Elena Alexandrovna, TVICENKO Anatolie Alexandrovici, VATAV Grigore Arsenie, SERCEALOV Olga Semionovna, BULAT Nicolai Alexandrovici, TURCULEȚ Eudochia, TORPAN Nina, BAȚANIUK Ivan Petrovici, CORNIENCO Sofia Alex, REBEJA Vera Filimon, GÎNCU Tamara Afanasievna, SERCEL Liudmila Iv., și le-a dorit să aibă multe bucurii alături de acei dragi!
 

Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Veteranii muncii din comuna Coșnița, susținuți de Președintele raionului Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta