Harta site-ului
Ajutor
Veniturile din chiria bunurilor imobiliare urmează a fi impozitate
Veniturile din chiria bunurilor imobiliare urmează a fi impozitate

Serviciul Fiscal de Stat vine cu un apel către cetățenii persoane fizice, care dau în chirie bunuri imobile, să se conformeze legislației și să achite impozitul în mărime de 7% din veniturile obținute.
Suma impozitului pe venit din chiria bunurilor imobiliare se va achita cel târziu la data de 2 a lunii curente sau în avans. În cazul în care contractul a fost încheiat după data de 2 a lunii, termenul de plată în aceasta lună va fi a doua zi din momentul încheierii contractului. Achitarea se va efectua în orice bancă comercială sau oficiu poștal al Republicii Moldova.
Cetățenii care dau în chirie bunuri imobiliare sunt obligați să înregistreze contractele de locațiune în termen de trei zile de la data încheierii la subdiviziunea structurală a Serviciului Fiscal de Stat (Direcția Deservire Fiscală), în raza căreia își au domiciliul de bază.
Persoanele fizice care nu își vor onora obligațiile corespunzătoare, riscă amenzi și sancțiuni, în conformitate cu prevederile Codului Fiscal.
Pentru informații suplimentare, rugăm să apelaţi la numărul de telefon 080001525, apel gratuit, sau la Direcția Deservire Fiscală Dubăsari nr. de telefon 024852792
NOTĂ: prevederile date nu se aplică față de contractele de chirie, încheiate cu persoanele  juridice. 
Direcţia deservire fiscală Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Veniturile din chiria bunurilor imobiliare urmează a fi impozitate - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta