Harta site-ului
Ajutor
Urmări fatale ale țigărilor aprinse și imprudenței
Urmări fatale ale țigărilor aprinse și imprudenței

Un bărbat din localitatea Jevreni, raionul Criuleni, a decedat la data de 20.05.2019 în urma unui incendiu provocat  din imprudenţă.
Bărbatul în vârstă de 51 de ani fiind angajat ca paznic pe câmpul ce aparţine SRL „Elvites Com”, care se află în extravilanul satului Ustia raionul Dubăsari, nu a supravieţuit după ce a adormit cu ţigara aprinsă. Focul a distrus în totalitate bunurile care se aflau în încăperea paznicului, iar colegul său a fost cel care a scos cadavrul neînsufleţit, astfel primind arsuri pe mâini şi intoxicaţie uşoară, după care a anunţat serviciul unic de urgenţă 112, ulterior fiind transportat de urgenţă la spital.
La faţa locului a fost îndreptată echipa de intervenţie a USP Criuleni cu autospeciala de intervenţie în componenţa a trei pompieri. Ajungând la faţa locului la ora 01:12 s-a constatat că vagoneta este în flăcări
Pentru studierea situaţiei în cauză la faţa locului s-au deplasat colaboratorii Secţiei situații excepționale Dubăsari şi grupa operativă a Inspectoratului de poliție Dubăsari. Victima a fost identificată cu arsuri pe toată suprfaţa corpului. Circumstanţele cazului urmează să fie stabilite.
Serviciul apărare împotriva incendiului al Secţiei situaţii excepţionale Dubăsari atenţionează populaţia să respecte regulile de apărare împotriva incendiului şi în caz de situaţii excepţionale să anunţe  Serviciul unic de urgenţă 112
Secția situații excepționale

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Urmări fatale ale țigărilor aprinse și imprudenței - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta