Harta site-ului
Ajutor
Unica tehnologie de producere a articolelor din sticlă din țară activează pe teritorul raionului Dubăsari
Unica tehnologie de producere a articolelor din sticlă din țară activează pe teritorul raionului Dubăsari

Întreprinderea „Glass Mirrors Group” SRL își desfășoară activitatea în cadrul Incubatorului de Afaceri din raionul Dubăsari specializându-se în producţia articolelor din sticlă, oglinzi și vitralii decorative pentru industria mobilei, a oglinzilor de perete şi a altor mărfuri de larg consum din sticlă şi oglinzi.
În luna iulie 2018 compania a accesat surse finaciare din Fondul Revolving pentru a-şi lărgi spectrul de activitate, achiziţionând în scopul dat, din sursele menţionate, utilaj pentru producţia oglinzilor şi sticlei gravate.
SRL „Glass Mirrors Group”, a participat în calitate de expozant la cea mai mare expoziție a anului “Fabricat în Moldova 2020”, unde antreprenorul a prezentat modele de oglinzi decorative pentru industria mobilei cu care experimentează la moment.
Tehnologia de fabricare este unica în Moldova și constă în producerea de oglinzi și sticlă colorată pentru mobilă folosind materie primă și tehnologii europene, produsul companiei fiind de calitate superioară.
Compania “Glass Mirrors Group” SRL oferă în atenția tuturor oglinzi clasice și înguste de diferite tipuri și mărimi, precum și confecționate la comandă din sticlă vopsită cu model individual: pentru aniversarea zilei de naștere, nuntă și cu Logotipul clientului, calitate superioară și la cele mai accesibile prețuri! Produsul este creat cu pasiune și multă muncă și sunt concepute pentru a răspunde chiar și celor mai exigente gusturi.
Galina SANDU,
Incubatorul de afaceri raionul Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Unica tehnologie de producere a articolelor din sticlă din țară activează pe teritorul raionului Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta