Harta site-ului
Ajutor
Unde să-ți cauți un loc de muncă sau un Internship
Unde să-ți cauți un loc de muncă sau un Internship

Dacă ești în căutarea unui job în raionul Dubăsari, dar nu numai, te anunțăm că pe platforma cu locuri de muncă delucru.md în prezent sunt peste 8000 de oferte de angajare din toate domeniile, pentru persoane calificate cât și pentru cele necalificate.
La momentul de față printre companiile care angajează în raionul Dubăsari enumerăm: Centrului Comunitar de Asistență Socială Doroțcaia, Bemol, Construct SRL. De asemenea găsiți și anunțuri de angajare din partea Guvernului Republicii Moldova secția juridică și resurse umane.
Vă reamintim că anunțurile de angajare remote vă permit să lucrați de acasă, respectiv nu uitați să analizați și ofertele remote!
Mai mult, dacă ești student al facultății de Informatică și ești în căutarea unui Internship ne bucurăm să îți spunem că pe platformă sunt mai multe oportunități din partea companiilor internaționale.
Primul pas în găsirea unui loc de muncă este crearea unui CV, să analizezi ofertele și să aplici. Dacă ai nevoie de mai multe informații despre piața muncii, crearea unui CV și despre cum să impresionezi angajatorul la interviu, îți sugerăm să accesezi rubrica Noutăți și Resurse de pe platforma https://www.delucru.md/

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Unde să-ți cauți un loc de muncă sau un Internship - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta