Harta site-ului
Ajutor
Un vis împlinit, dorit de demult!
Un vis împlinit, dorit de demult!

Sportul, dansul, mişcarea în general mai ales făcută cu plăcere alături de-o alimentaţie echilibrată sunt izvor de sănătate.  Am înţeles aceste cuvinte cînd am mers prima oară la sala de sport. În viaţa de astăzi cu problemele  care ne înconjoară  zi de zi ne aduce la o dispoziţie negativă şi a stării de stres. După un timp frecventat la aerobic şi o administrare corectă în alimentaţie mi s-a îmbunătăţit  sănătatea, exteriorul, mă simt mai liber, mai uşor şi încrezută in forţele proprii!!!
La drept vorbind kilogramele au început să dispară treptat şi la un moment dat am observat că hainele se rotesc liber în jurul meu, am slăbit cu 6,5 kg în 2,5 luni de aerobic. În afara exerciţiilor mai dansăm diferite dansuri, pe lîngă aceasta chiar poţi descoperi un talent pe care nu ştiai că îl ai şi poţi ajunge la o performanţă. Sarbătoreşte fiecare mică victorie şi fiecare nou rezultat în khilograme sau centimetri!
Avantajele acestor exerciţii fapt că le puteţi face chiar şi acasă ca şi cum ai avea un antrenor personal.
Dezavantajele vin din idea că poţi renunţa destul de rapid cum ne spune antrenoarea dna Svetlana, ne afectează „lenea banală”.
Reese ca trebuie să mergem la sală şi să facem sport în grup, oricum în condiţii casnice nu reuşim în timp.
Fără antrenamentele zilnice nu aşi mai arăta la fel şi nu aş putea renunţa la ele. Vreau să zic că mă simt foarte bine şi mă menţin în formă!
Veniţi!!!  Încercaţi şi voi!!!
Faceţi mişcare! Fiţi sănătoase, fetelor! E binele nostru cel mai de preţ!
Aduc mulţumiri dnei Lilia Cazac pentru propunerea şi formarea grupului de doamne la antrenamentele de aerobic, totodată aduc mulţumiri şi antrenoarei dnei Svetlana Chiriţa pentru efortul şi insistenţa făcută zi de zi pentru grup.
Tatiana Bulat

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Un vis împlinit, dorit de demult! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta