Harta site-ului
Ajutor
Un ultim clinchet de clopoţel pentru absolvenţi din raionul Dubăsari!
Un ultim clinchet de clopoţel pentru absolvenţi din raionul Dubăsari!

La data de 31 mai, în toate instituţiile de învăţămînt din ţară a răsunat ultimul clinchet de clopoţel, ce vesteşte sfîrşitul anului de învăţămînt. Conform graficului stabilit, preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi, a fost prezent la careul solemn dedicat "Ultimului sunet” la Liceul Teoretic "Mihai Eminescu”, or. Dubăsari şi gimnaziul din satul Pîrîta. Atît absolvenţii cît şi profesorii, părinţii erau copleşiţi de emoţii, doar sunt ultimile clipe petrecute alături de colegi, profesori etc. Preşedintele le-a urat absolvenţilor succese la examene, un drum  fără obstacole în afirmarea fiecăruia. A felicitat administraţia liceului şi întregul colectivul didactic cu succesele remarcabile ale discipolilor la olimpiadele raionale (reamintim că elevii din cadrul L.T. "Mihai Eminescu” au obţinut cele mai multe locuri premiante la diferite discipline în cadrul olimpiadei raionale 2013).

 La gimnaziul din satul Pîrîta au fost prezenţi atît conducerea raionului cît şi conducerea locală, părintele Rodion şi conducerea orăşelului copilăriei "Concordia”. În  mesajul său  de felicitare, dl Grigore Policinschi a ţinut să salute prezenţa înalţilor oficiali şi a tuturor la manifestaţia solemnă. Dumnealui a accentuat că este convins că fiecare dintre cei prezenţi, pe parcursul anului de studiu 2012-2013 au depus eforturi considerabile pentru a demonstra abilităţi, pentru a creşte atît la nivel educaţional, cultural, spiritual, dar şi a acumulat puteri pentru a  merge mai departe, cineva într-o altă clasă, liceu, sau la o şcoală profesională. De asemenea a asigurat mulţimea că ”Consiliul raional  Dubăsari a depus eforturi împreună cu colectivul pedagogic, primăria, orăşelul copilăriei "Concordia”, împreună cu dumneavoastră dragi tineri, pentru ca să  demonstrăm că satul Pîrîta este un cerc de prieteni buni. Împreună am avut succese remarcabile în diferite domenii:  învăţămînt, sport, cultură şi la general am demonstrat că suntem bravi în toate. ”

Dl Hans- Peter a felicitat absolvenţii cu finisarea ciclului gimnazial, urîndu-le succese în viitor. Pentru cei mai bravi la învăţătură şi purtare bună dumnealui a adus cadouri simbolice. De asemenea au benificiat de prăjituri, îngheţată, fructe toţi copii gimnaziului. De asemenea voluntarii orăşelului copilăriei "Concordia” au organizat pe terenul de joacă al gimnaziului diferite jocuri, estafete pentru copii. S-a finisat această zi de sărbătoare cu o ploiţă caldă de vară!

Natalia Ivanov, redactor șef


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Un ultim clinchet de clopoţel pentru absolvenţi din raionul Dubăsari! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta