Harta site-ului
Ajutor
Un ultim clinchet de clopoţel a răsunat în instituţiile de învăţămînt din raionul Dubăsari
Un ultim clinchet de clopoţel a răsunat în instituţiile de învăţămînt din raionul Dubăsari

Luna mai este una cu un specific anumit pentru toţi cetăţenii, îndeosebi pentru elevi, deoarece odată cu sfîrşitul ei ne luăm rămas bun de la primăvară şi de la acel univers din care culegem nectarul cunoştinţelor - Şcoala.

Ultimul clinchet de clopoţel, de această dată, a răsunat în întreaga ţară pe data de 30 mai. Preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi, a fost alături de elevii Liceului Teoretic din Doroţcaia la careul solemn dedicat "Ultimului sunet”. De asemenea, absolvenţii Liceului Teoretic din Doroţcaia au fost onoraţi cu prezenţa, viceprim-ministrului Republicii Moldova, dl Eugen Carpov.

Atît absolvenţii cît şi profesorii, părinţii erau copleşiţi de emoţii, doar sunt ultimele clipe petrecute alături de colegi, profesori etc. Preşedintele le-a urat absolvenţilor succese la examene, un drum  fără obstacole în afirmarea fiecăruia ca personalitate. Oriunde vor merge mai departe cu demnitate să poarte şi să afirme că ,,sunt cetăţean al raionului Dubăsari”. Desigur că şirul de felicitări şi urări de bine a contiuat cu administraţia liceului şi întregului colectiv didactic pentru succesele remarcabile ale discipolilor obţinute la olimpiadele  şi concursurile raionale.

Dl preşedinte a accentuat că este convins că fiecare dintre cei prezenţi, pe parcursul anului de studiu 2013-2014 au depus eforturi considerabile pentru a demonstra abilităţi şi aptitudini, pentru a creşte atît la nivel educaţional, cultural, spiritual, dar şi a acumulat puteri pentru a  merge mai departe, cineva într-o altă clasă, liceu, sau universitate. “Împreună am avut succese remarcabile în diferite domenii:  învăţămînt, sport, cultură şi la general am demonstrat că suntem bravi în toate. ”

Mesajul de felicitare, venit din partea preşedintelui s-a făcut auzit, prin intermediul colaboratorilor Consiliului raional Dubăsari, desemnaţi conform graficului, în toate cele 15 instituţii de învăţămînt înregistrate în raion.

Careul solemn tradiţional a cuprins cîntecul, poezia, dansuri, mesaje de mulţumire şi a finisat cu depunere de flori, drept omagiu, la monumentele ridicate în memoria eroilor cazuţi.

Marina Lupaşco, redactor-şef

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Un ultim clinchet de clopoţel a răsunat în instituţiile de învăţămînt din raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta