Harta site-ului
Ajutor
Un strop de soare şi lumină, Mărite Dascăl, ţi se-nchină
Un strop de soare şi lumină, Mărite Dascăl, ţi se-nchină

Cât  de bogată este toamna:
Cu flori, gutuie, struguri, mere...
De curcubeu, în rochii doamna,
Zâmbind modest îţi dă putere.

Toamnele în Moldova sunt considerate sărbătorile pământului, deoarece  se numără  roadele muncii plugarilor, dar toamna nu este  aşteptată numai de agricultori, ea numără recunoştinţele întregii societăţi la sărbătoarea Internaţională Ziua Lucrătorilor din Învăţământ. Cu acest prilej, la data de 02 octombrie  anul curent, în incinta LT Doroţcaia s-a desfăşurat sărbătoarea autumnală, ce nu întârzie niciodată să numere nopţile nedormite care-şi aşteptau zorii succeselor, sărbătoarea dedicată angajaţilor din învăţământ, celor ce au păstrat modestia emoţiilor, şi au  ascuns timpul rătăcit printre cărţi şi caiete, păstrându-şi,  prin ani,  partea de cer şi soare. La sărbătoare au fost prezenţi:
1.Dna Braducean  Larisa, şef DÎTS şi colaboratorii DÎTS
2.Dnul  Policinschi Grigore, preşedintele raionului Dubăsari
3.Dna Jimbei Maria, vicepreşedintele raionului
4.Dna  Caterev Valentina, membru al Comisiei de Specialitate
5.Administraţiile instituţiilor preşcolare şi preuniversitare
6.Şefii de secţii şi direcţii din cadrul  Consiliului  raional
Cu prilejul acestei frumoase sărbători, dna Larisa Brăducean, şef DÎTS aduce un mesaj de felicitare mult stimaţilor noştri dascăli: „Stimaţi colegi, sîntem în plină toamnă şi odată cu sosirea acesteia pe meleagurile noastre, a sosit şi mult aşteptata sărbătoare a lucrătorului din învăţamînt. Este o sărbătoare care ne impune să ne facem unele bilanţuri, să ne felicităm unul pe altul şi, totodată, să ne dorim în noul an putere, răbdare, înţelepciune şi succese tuturor. Ţinînd cont de aceste lucruri, permiteţi-mi din numele Direcţiei de învăţămînt, să vă aduc tuturor mulţumiri pentru activitatea d-voastră care aţi realizat-o pe parcursul unui an, vă doresc multă sănătate, succese pe potriva aşteptărilor, multă înţelegere, răbdare şi susţinere de la discipolii pe care îi îndrumaţi”.
Cuvinte de recunoştinţă pentru profesori adresează vicepreşedintele raionului Dubăsari, dna Maria Jîmbei: „Din numele consiliului raional, vă mulţumim pentru truda d-voastră, pentru aceea că rupeţi din suflet cele mai bune şi mai frumoase sentimente de dragoste, de toleranţă, de tendinţă spre a cunoaşte, spre a creşte, spre a semăna doar seminţele frumoase din care să iasă doar ceea ce vrem noi cel mai mult. Ne dorim ca în activitatea d-voastră să aveţi susţinerea celor din jur şi sînt sigură că şi autorităţile publice locale de nivelul I şi autorităţile locale de nivelul II, ne vom strădui să fim alături, să vă ajutăm, să vă susţinem şi împreună să creştem generaţii de care are nevoie astăzi neamul nostru”.  
Pentru munca lor deloc uşoară, în cadrul acestui eveniment, cîţiva lucrători din domeniul învăţămîntului au fost menţionaţi cu diplome de onoare a consiliului Dubăsari. 
Elevii din LT Doroţcaia au prezentat în faţa tuturor invitaţilor la sărbătoare un concert  care a cuprins o gamă vastă de numere artistice.
DÎTS aduce sincere mulţumiri administraţiei LT Doroţcai, administraţiei  Casei de cultură Doroţcaia pentru organizarea şi desfăşurarea  activităţii raionale Ziua Lucrătorului din Învăţământ.

Violeta Tolstenco, sp. în problemele învăţămîntului preuniversitar

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Un strop de soare şi lumină, Mărite Dascăl, ţi se-nchină - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta