Harta site-ului
Ajutor
Un proiect ce ne unește
Un proiect ce ne unește

   O activitate pe cinste cu genericul  ”La start cu familia” în cadrul „Zilei ușilor deschise” s-a desfășurat în incinta grădiniței-creșă ”Viorica” s. Pîrîta, la data de 15 februarie 2018. Datorită implementării proiectului ”Asigurarea unui proces de educație incluzivă pentru toți copiii la nivel de instituție de învățământ”, realizat în cadrul Programului finanțat de Uniunea Europeană ”Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, grădinița–creșă ”Viorica” a fost gazda primitoare a copiilor de la Școala-Grădiniță Municipală Corecțională nr.44, din or. Tiraspol și părinții acestora.
  Pentru susținerea bunelor intenții, pentru un parteneriat eficient, pentru o colaborare fructuoasă alături de micuții instituției au fost prezenți: primarul de Pîrîta, Iurii Soltan, specialistul principal metodist SMCFPC, DÎG Dubăsari, Natalia Bacioi, colaboratorii SAP, DÎG Dubăsari, Eudochia Ursu, Tatiana Lazari, directorul școlii sportive Dubăsari, Vasile Nagalisov, director AO „Clubul sportiv de arte marțiale de contact „RESPECT-GYM”, Andrian Gherlac și desigur mămicele și tăticii copilașilor. Pentru îmbunătăţirea calităţii şi relevanţei studiilor prin consolidarea cooperării transnaţionale şi creşterea accesului la resursele educaţionale ale altor raioane, cei prezenți au avut prilejul de a asista la două activități deschise cu tema ”Fapte bune, fapte rele”, educator Creciun Elena, grupa medie și ”Pe insula PRIETENIA”, educator Doban Aurelia, grad didactic II, grupa mare.
   Surpriza zilei a fost activitatea exracurriculară ”La start cu familia”, coordonator Lapicus Antonina, moderarori: Budac Ludmila, profesor educația fizică, Școala-Grădiniță Municipală Corecțională nr.44, or. Tiraspol și Andrian Gherlac, director AO „Clubul sportiv de arte marțiale de contact „RESPECT-GYM”.  Buna dispoziție, emoții, atmosfera de eforie au creat-o  echipele de copii și părinți din s. Pîrîta „Haiduceii” și echipa „Bogatâri” din or. Tiraspol. Pentru dibăcia, curajul și iscusința demonstrată de către concursanți, juriul i-a premiat cu medalii, diplome și cadouri. Dar câștigătoare s-a dovedit să fie ”PRIETENIA!”.
Aducem sincere mulţumiri administraţiei şi întregului colectiv de educatori ai grădiniţei-creşe „Viorica” s.Pîrîta pentru profesionalizmul manifestat în organizarea şi desfăşurarea procesului instructiv-educativ.
 
                                                                                       Natalia BACIOI, specialist principal-metodist SMCFPC, DÎG

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Un proiect ce ne unește - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta