Harta site-ului
Ajutor
Un nou specialist în cadrul Direcției juridică și resurse umane
Un nou specialist în cadrul Direcției juridică și resurse umane

La data de 23 noiembrie 2017, ora 1130, în incinta sălii mari de ședințe a Consiliului raional  Dubăsari, conform prevederilor Legii nr. 158-XVI din 04.07.2008 ”Cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public” și Hotărârea Guvernului Republicii Moldova nr. 201 privind punerea în aplicare a prevederilor Legii nr. 158, s-a desfășurat concursul pentru ocuparea funcţiei publice temporar vacante de specialist principal în probleme juridice, Direcția juridică și resurse umane.
Concursul a inclus două probe: proba scrisă și interviul, unde participantul a avut posibilitatea să-și demonstreze cunoștințele, competențele și abilitățile profesionale în domeniu necesare pentru executarea sarcinilor și atribuțiilor de serviciu.
Concursul a fost promovat de dl Serghei LOGHINOV, locuitor al satului Coșnița, cu calificativul ,,bine”.
Vicepreşedintele raionului dna Maria JIMBEI a felicitat câștigătorul concursului, dorindu-i încredere în propriile capacități, de a face faţă provocărilor, să furnizeze în permanenţă o energie inepuizabilă de idei inovatoare pe care să le valorifice cu succes în activităţile cotidiene și să se realizeze pe plan profesional ca funcţionar public.
 

David Ana,
specialist principal în probleme resurse umane

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Un nou specialist în cadrul Direcției juridică și resurse umane - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta