Harta site-ului
Ajutor
Un nou proiect de sporire a eficienței energetic implementat cu succes
Un nou proiect de sporire a eficienței energetic implementat cu succes

La data de 18 februarie 2021, specialiștii din cadrul Consiliului raional arhitectorul - șef al raionului dl Gheorghe Morarenco, șef adjunct al Direcției învățământ general, dna Violeta Tolstenco, șef Secția construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului dna Eudochia Nicolaev au participat la ședința de lucru cu privire la darea în exploatare a lucrărilor de termoizolare a pereților și termoizalarea planșeului la gimnaziul Anatol Codru din Molovata Nouă. Proiectul dat a fost implementat datorită finanțării acordate prin intermediul Fondului de Eficiență Energetică în anul 2015. Vizita de lucru de recepționare și darea în exploatare a lucrărilor sus-menționate a fost organizată de managerul instituției vizate, dna Angela Curcubet.
Proiectul dat a avut ca scop implementarea și realizarea măsurilor de sporire a eficienței energetice a instituției. Pe parcursul realizării, lucrările prevăzute în cadrul proiectului, realizarea acestora, au fost permanent monitorizate de către administrația Gimnaziului  și responsabilul tehnic dl Dumitru Burlea.
La moment, obiectul este într-o stare satisfăcătoare, însă de către comisie au fost depistate mici neconformități, care au depășit termenul de garanție și care  urmează a fi înlăturate în limita posibilităților.
Comisia a semnat actul de recepție finală, care urmeză a fi prezentat comisiei Agenției pentru Eficiență Energetică.
Eudochia NICOLAEV, șef
Secția construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Un nou proiect de sporire a eficienței energetic implementat cu succes - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta