Harta site-ului
Ajutor
Un nou incendiu la o casă de locuit din s.Molovata Nouă
Un nou incendiu la o casă de locuit din s.Molovata Nouă

Secţia Situaţii Excepţionale Dubăsari vă informează şi atenţionează precum că, la data de 26 septembrie 2019 la ora 00:59 min, Postul Salvatori şi Pompieri Cocieri a fost alertaţi să intervină la lichidarea unui incendiu la o casă de locuit în s.Molovata Nouă r. Dubăsari. La faţa locului au fost îndreptate echipele de intervenţie la incendiu a PSP Cocieri.
Ajungînd la faţa locului, pompierii au constatat că, de flăcări este cuprinsă anexa casei de locuit. În urma recunoaşterii incendiului din casa de locuit au fost salvate două persoane. În timpul lichidării incendiului din interiorul anexei casei de locuit de către pompieri a fost evacuate trei butelii cu gaz, care erau gata în orice moment să exploadeze, ulterior depistînd cadavrul parţial carbonizat a cet. Bătrîncea Ion a.n. 1962.
Datorită intervenţiei prompte a pompierilor, de incendiu a fost salvat casa de locuit şi bunurile materiale din interiorul casei. Cercetând circumstanţele producerii incendiului, cauza probabilă de izbucnire a incendiului este „Imprudenţa în timpul fumatului”.
Secţia Situaţii Excepţionale Dubăsari îndeamnă populaţia să fie mai prudenţi şi să respecte regulile şi normele de apărare împotriva incendiilor.
În caz de o situaţie de urgenţă apelaţi la apelul unic pentru situaţii de urgenţă 112 !!!
 
Secţia Situaţii Excepţionale Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Un nou incendiu la o casă de locuit din s.Molovata Nouă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta