Harta site-ului
Ajutor
Un nou funcţionar public debutant a depus jurământul de credinţă în cadrul Consiliului raional Dubăsari
Un nou funcţionar public debutant a depus jurământul de credinţă în cadrul Consiliului raional Dubăsari

La data de 02 februarie curent, în rezultatul promovării cu succes a perioadei de probă a funcţionarului public debutant, specialistul Direcției cultură și turism, din cadrul Consiliului raional, a depus jurământul de credinţă.
Dna Marina Nicolaev a fost confirmată în funcția publică de specialist principal în activitatea artistică de amatori și creație populară.
Funcţionarul a jurat să respecte Constituţia Republicii Moldova, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, să apere suveranitatea şi integritatea teritorială a Republicii Moldova, să execute cu o manieră obiectivă şi imparţială legile ţării, să îndeplinească în mod conştiincios obligaţiile ce îi  revin în exercitarea funcţiei publice şi să respecte normele de conduită profesională.
Președintele raionului, dl Grigore Policinschi a felicitat funcționarul public cu această ocazie, dorindu-i executarea cu succes a atribuțiilor de serviciu și multe realizări de lucruri frumoase.
Funcţionarii publici debutanţi depun jurământul de credință în temeiul articolului 32 din Legea cu privire la funcţia publică şi statutul funcţionarului public, nr.158-XVI din 04.07.2008.
Direcția juridică și resurse umane

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Un nou funcţionar public debutant a depus jurământul de credinţă în cadrul Consiliului raional Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta