Harta site-ului
Ajutor
Un nou funcționar public de conducere în cadrul Direcției cultură și turism
Un nou funcționar public de conducere în cadrul Direcției cultură și turism

Conform prevederilor Legii nr. 158-XVI din 04.07.2008 ”Cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public” și Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova nr. 201 privind punerea în aplicare a prevederilor Legii nr. 158, la data de 04 mai 2016 s-a desfășurat etapa finală a concursului pentru ocuparea funcţiei publice vacante de șef Direcție cultură și turism
Concursul include două probe, proba scrisă și interviu, unde participanții au avut posibilitatea să-și demonstreze cunoștințele, competențele și abilitățile profesionale în domeniu, necesare pentru executarea sarcinilor și atribuțiilor de serviciu.
În urma rezultatelor obținute la ambele probe, cîștigătoarea concursului a fost desemnată dna Maria Perciuleac, locuitoarea satului Bălăbănești, r-nul Criuleni.
Preşedintele raionului, Dl Grigore Policinschi a apreciat prezentarea foarte bună  a participanţilor la concurs şi a adus un mesaj de felicitare dnei Maria Perciuleac, dorindu-i mult  succes, realizări frumoase pe plan profesional, eficientizare și îmbunătățire continuă a activității.
Ana CHIRIAC,
specialist principal în probleme resurse umane


 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Un nou funcționar public de conducere în cadrul Direcției cultură și turism - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta