Harta site-ului
Ajutor
Un nou șef la Direcția Finanțe
Un nou șef la Direcția Finanțe

Asigurarea Autorității executive din subordinea Consiliului raional cu personal calificat este unul din scopurile principale ale președintelui raionului în cadrul politicii de gestionare a resurselor umane. Prin urmare, pe data de 26.02.2014, în sala mică de ședințe, a fost organizat concursul de ocupare a funcției publice vacante de șef Direcție finanțe, conform prevederilor Legii nr.158-XVI din 04.07.2008 „Cu privire la funcţia publică şi statutul funcţionarului public” şi Hotărîrii Guvernului Republicii Moldova nr. 201 din 11.03.2009 privind punerea în aplicare a prevederilor Legii nr. 158-XVI cu privire la funcţia publică şi statutul funcţionarului public.
În cadrul ambelor etape ale concursului, proba scrisă și interviul, membrii comisiei de concurs au avut posibilitatea să discute cu candidatul la această funcție și să cunoască mai multe detalii atît despre abilitățile profesionale, cît și despre personalitate.
În urma desfășurării concursului, cu un punctaj de 8,64 cîștigătoare a concursului a fost desemnată dra Ilievici Diana, locuitoare a satului Coșnița.
Conform prevederilor legislației în vigoare și Regulamentul de organizare și funcționare Direcției finanțe, aprobat prin decizia Consiliului raional nr. 01-08 din 21.02.2012, șeful direcției este desemnat în funcție de Consiliul raional. Astfel, cu votul unanim, consilierii au aprobat numirea drei Ilievici Diana în funcție, în cadrul ședinței Consiliului raional din 27.02.2014.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Un nou șef la Direcția Finanțe - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta