Harta site-ului
Ajutor
Un nou atelier de lucru organizat în cadrul Proiectului „Comunități rezistente la schimbări climatice prin abilitarea femeilor”
Un nou atelier de lucru organizat în cadrul Proiectului „Comunități rezistente la schimbări climatice prin abilitarea femeilor”

Astăzi, la data de 28 decembrie curent, în cadrul Proiectului „Comunități rezistente la schimbări climatice prin abilitarea femeilor” a fost organizat al doilea atelier de lucru, pentru reprezentanții Autorităților publice locale (APL) din raionul Dubăsari precum și cu participarea reprezentanților Organizațiilor Societății Civile (OSC): Mihai Mustea și Veronica Lupu, Experți Naționali. Având în vedere restricțiile impuse de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică pentru prevenirea şi răspândirea infecției COVID-19, atelierul a fost organizat și desfășurat în regim online.
În debutul ședinței vicepreședintele raionului dl Dmitri POPA a salutat prezența participanților și a menționat că în comun avem posibilitatea să realizăm un proiect foarte benefic pentru mediul înconjurător, valorificarea dimensiunii de gen în politicile de dezvoltare sectorială în contextul adaptării la schimbările climatice.
Amintim că acest proiect este implementat de către AO Business Consulting Institute (BCI), finanțat de către Guvernul Suediei și implementat de PNUD Moldova.
În cadrul proiectului, experții BCI au rolul de a consolida capacitățile Autorităților publice locale pentru transpunerea eficientă a legislației naționale din domeniul climei și a mediului în planurile de dezvoltare locală - prin elaborarea unor ghiduri specifice și implementarea unui program de consolidare a capacităților reprezentanților Autorităților publice locale (APL) și Organizațiile Societății Civile (OSC) la nivel național și regional.

Anexat puteți găsi agenda atelierului de lucru
 
Tatiana GHERB,
specialist principal

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Un nou atelier de lucru organizat în cadrul Proiectului „Comunități rezistente la schimbări climatice prin abilitarea femeilor” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta