Harta site-ului
Ajutor
Un nou agent economic în Raionul Dubăsari
Un nou agent economic în Raionul Dubăsari

Satul Pîrîta, este o localitate din raionul Dubăsari, unde recent și-a redeschis afacerea dl Ghenadie VERLAN, director al Companiei SRL ” BLACKSMITH PRESTIGE”. Dl Ghenadie, în vârstă de 46 de ani, originar din s. Pîrîta, acum 6 ani în urmă împreună cu soția și-a deschis o afacere, care la început părea să fie profitabilă, însă din cauza crizei și lipsei susținerii financiare de atunci, aceștia au fost nevoiți să plece în Marea Britanie. Totuși, dorul de casă, aceștia au hotărât să mai ofere ,,Moldovei o șansă, ca să rămână familiile aici în țară și să nu fie nevoite să plece” a conchis dl Verlan, au luat decizia de a redeschide afacerea instituită acum 6 ani.
Domeniul de activitate al companiei constă în furjarea metalului, sau cum a menționat directorul SRL ,,BLACKSMITH PRESTIGE” ,,la noi pe o ușă intră metalul crud și pe alta iese furjat, vopsit gata pentru utilizare”.
Menționăm că dl Verlan a procurat utilaj nou, pentru a oferi servicii și produse de calitate clienților săi, iar orice lucru este efectuat manual.
În cadrul companiei activează 4 persoane, 3 muncitori și 1 contabil, pentru care au fost create condiții de muncă la cel mai înalt nivel.
În mare parte produsele sunt destinate pentru export în Europa, însă o problemă ce stagnează procesul dat, este lipsa unui transport, deoarece acum se cere ca fiecare exportator să aibă mașină, iar fiecare produs să fie sigilat și plombat, ne-a comunicat dl Verlan.
Dacă îți dorești un produs din metal de calitate și durabil, personalizat, pentru comenzi puteți apela la nrul 069211242, dl Ghenadie Verlan directorul SRL ,,BLACKSMITH PRESTIGE” din s. Pîrîta.
 
Marina LUPAȘCO,
șef  Serviciu informare și transparență

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Tatiana
2017-12-01 11:04:16
Bravo pentru curajul de a deschide o afacere aproape de casa şi mult succes în continuare.
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Un nou agent economic în Raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta