Harta site-ului
Ajutor
Un mod sănătos de viaţă este aerul şi mediul care ne înconjoară
Un mod sănătos de viaţă este aerul şi mediul care ne înconjoară

Pe data de 30 mai curent, în s. Doroţcaia,  pe malul rîului Nistru a fost organizată o campanie de salubrizare la iniţiativa CLT Doroţcaia şi cu susţinerea CMCT şi Direcţiei Învăţămînt Tineret şi Sport şi primarul localităţii d-ul Leaşco Andrei.
În cardul acţiunii date au fost implicaţi elevii claselor a VIII, X, XI, însoţiţi de diriginţi. Elevii au parcurs malul rîului  Nistru ce Înconjoară satul, colectînd deşeurile depuse pe  parcursul sezonului toamnă-primăvară. În timpul acţiunii elevii făcînd un mic popas pentru a-şi trage sufletul,  dl primar  le-a făcut o  mică surpriză ce i-a înveselit şi răcorit pe copii, servindu-i pe toţi cu cîte o  îngheţată.
Elevii plini de energie au colectat gunoiul în saci speciali ce păta imaginea satului şi au amplasat saci mari pentru depunerea gunoiului în locurile mai populate de către locuitorii satului.  De asemenea elevii clasei a IV a au pregătit un placat ce urma să fie amplasat pe plaja de la Doroţcaia ,,Păstraţi curăţenia” pentru cei ce vor veni să se odihnească. Elevii au susţinut foarte mult acest act de bun augur. La finele acestei campanii preşedintele CLT, Berzan Nicoleta şi şeful CMCT, Leaşco Andrei au mulţumit tinerilor pentru activismul de care au dat dovadă şi au spus că ,,fără implicarea voastră nu am fi reuşit să atingem obiectivul propus, cel de a vedea malul rîului Nistru curat fără  pete” şi că ,,un corp sănătos e atunci cînd respirăm un are curat în zone destinate odihnei fără de obiecte care poluiază aerul”. 
Marina Lupaşco, corespondent

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Un mod sănătos de viaţă este aerul şi mediul care ne înconjoară - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta