Harta site-ului
Ajutor
Un mediu curat pentru o viață sănătoasă
Un mediu curat pentru o viață sănătoasă

Inspectoratul Ecologic Dubăsari, aduce sincere mulțumiri pentru participarea activă în programul de salubrizare organizat de Inspectoratul Ecologic de Stat în baza dispoziției nr. 5-d din 21.03.2016 «Cu privire la organizarea și desfășurarea acțiunilor de primăvară de salubrizare și amenajare a localităților și a corpurilor de apă», instituțiilor publice, în special instituțiilor de învățămînt, agenților economici și populației din localitățile raionului Dubăsari.
Campania de salubrizare de primăvară a cuprins curăţirea cimitirelor, a terenurilor aferente instituţiilor publice, parcurilor, înlăturarea gunoiștelor neautorizate, plantarea arborilor și arbuștilor.
Înverzirea localității și salubrizarea este în strînsă legătură cu repararea daunelor cauzate mediului ecologic în urma activității omului. Este o acțiune importantă, care urmează să fie exercitată nu numai ocazional dar are nevoi de un sistem continuu, care ar permite permanent de a proteja mediul ecologic de impactul uman. Participarea întregii colectivități umane din localitate permite de a implementa acest sistem și ca rezultat final, vom obține un mediu ecologic curat pentru o viață sănătoasă.
Inspectoratul Ecologic Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Un mediu curat pentru o viață sănătoasă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta