Harta site-ului
Ajutor
Un grup de studenţi de la USM şi-au petrecut lecţia practică în teritoriul raionului Dubăsari
Un grup de studenţi de la USM şi-au petrecut lecţia practică în teritoriul raionului Dubăsari

Preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore POLICINSCHI s-a întîlnit astăzi cu un grup de studenţi al Facultăţii de jurnalistică din cadrul Universităţii de Stat din Moldova, care au efectuat o vizită de lucru în raionul Dubăsari pentru a petrece o lecţie practică pe teren, la iniţiativa profesorului universitar dl Andrei DUMBRĂVEANU. Studenţii au avut posibilitatea să se întîlnească atît cu conducerea raionului, cît şi cu subdiviziunile Consiliului raional pentru a se familiariza nemijlocit cu activitatea Autorităţii executive. Subiectele principale care i-a interesat pe tineri, le-au constituit problemele social-economice cu care se confruntă raionul Dubăsari, reieşind din faptul că teritoriul acestuia se află în zona de securitate a Republicii Moldova, investiţiile din domeniul economic, infrastructură, sfera socială, inclusiv programele de promovare şi susţinere a tineretului de pe ambele maluri ale rîului Nistru.
Inclusiv, au dorit să afle mai multe despre posturile de pacificatori şi respectiv cele vamale, amplasate pe teritoriul raionului Dubăsari, şi problemele cu care se confruntă agenţii economici, deţinători de terenuri agricole după traseul Rîbniţa-Dubăsari-Tiraspol.
De asemenea, au efectuat vizite de lucru în localităţile Coşniţa, Pohrebea, Doroţcaia şi Pîrîta.
La finele vizitei, studenţii şi-au exprimat mulţumirea, menţionînd că au rămas foarte impresionaţi de măsurile ce sînt desfăşurate, în special în susţinerea tinerilor.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Un grup de studenţi de la USM şi-au petrecut lecţia practică în teritoriul raionului Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta