Harta site-ului
Ajutor
Un funcționar public din cadrul Aparatului președintelui raionului a depus Jurămîntul funcționarului public
Un funcționar public din cadrul Aparatului președintelui raionului a depus Jurămîntul funcționarului public

Miercuri, 4 iulie 2012, dna Berzan Ana, specialist superior în relații cu publicul, Serviciul relații cu publicul, a depus Jurămîntul funcționarului public, după ce a trecut cu succes perioada de probă de 6 luni, timp în care a fost funcționar public debutant, după cum prevede Legea nr. 158-XVI din 04.07.2008 cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public și Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova nr. 201 din 11.03.2009 privind punerea în aplicare a prevederilor Legii nr.  158-XVI din 04.07.2008 cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public. 
Jurămîntul funcționarului public, cu următorul conținut: "Jur solemn să respect Constituția Republicii Moldova, drepturile și libertățile fundamentale ale omului, să apăr suveranitatea, independența și integritatea teritorială a Republicii Moldova, să execut în mod obiectiv și imparțial legile țării, să îndeplinesc conștiincios obligațiile ce îmi revin în exercitarea funcției publice și să respect normele de conduită profesională", a fost depus în fața simbolurilor de stat, conducerii raionului și colegilor de serviciu.
Președintele raionului, dl Grigore POLICINSCHI, a adresat cuvinte de felicitare funcționarului public, urîndu-i succese și satisfacție din munca pe care o va desfășura.

I. Danilov, șef adjunct DJRULasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Un funcționar public din cadrul Aparatului președintelui raionului a depus Jurămîntul funcționarului public - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta