Harta site-ului
Ajutor
Un concert de binefacere, un concert de suflet
Un concert de binefacere, un concert de suflet

Un concert de excepţie s-a desfăşurat în incinta Casei de cultură din com. Coşniţa la data de 29 mai 2016. O seară de duminică care a creat buna dispoziţie celor prezenţi în sală, aducîndu-le tuturor zîmbete pe faţă, motivîndu-i să aplaude în ritmul muzicii şi să danseze alături de micii artişti.
Motivatorii bunei dispoziţii au fost picii de la grădiniţa nr.1 “Floricica”, com. Coşniţa împreună cu educatoarele şi managerul instituţiei.
Pe lîngă buna dispoziţie creată părinţilor, copiii au demonstrat şi capacităţile sale de a dansa, a cînta şi a încînta inimile celor prezenţi. Picii au evoluat mîndri pe scena casei de cultură, rămînînd şi ei mulţumiţi pentru aprecierea înaltă a celor din sală exprimată prin aplauzele îndelungate .
Scopul acestui concert a fost ca, din banii colectaţi să se  procure o boxă muzicală foarte necesară micuţilor în grădiniţă.
Le mulţumim celor prezenţi pentru susţinere şi ajutor şi dorim să vă anunţăm că boxa deja  a fost probată la sărbătorirea Zilei Internaţionale a Copiilor, desfăşurată  la grădiniţa-creşă nr.1 “Floricica” com. Coşniţa în data de 2 iunie
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Un concert de binefacere, un concert de suflet - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta