Harta site-ului
Ajutor
UN BAL DE NOTA ZECE!!!
UN BAL DE NOTA ZECE!!!

Am pășit cu dreptul în treapta de liceu…

     Vineri, data de 28 noiembrie, în incinta Liceului Teoretic Ion Creangă, Coșnița s-a desfășurat tradiționala  sărbătoare Balul Bobocilor, unde  elevii claselor a X-a au pășit cu dreptul într-o nouă treaptă din viața lor și anume cea de liceu.

          La acest eveniment boboceii  au împărtășit primele impresii și emoții din viața lor de liceu, fiind susținuți atît de către colegii săi de clasă cît și de prietenii lor.  Ei au fost supuși la multe încercări, dar  fiind talentați și creativi s-au descurcat foarte bine. Una din cele mai complicate, dar totodată cea mai interesantă probă, a fost tema pentru acasă Filmele de ieri și de azi. Împreună cu ei am făcut o călătorie imaginără în lumea filmelor

          Știm cu toții că acestea sunt o parte din viața omului. De cele mai multe ori filmele pe care le privim ne definesc într-o măsură mai mică sau mai mare. Ele sunt nu numai o alinare, dar și o expresie al sufletului,  o măsurătoare al talentului interpretului. Așa și boboceii noștri au fost diferiți, fiecare alegîndu-și un film de ieri și de azi,unul care îi caracterizează,  pe care l-au prezentat din tot sufletul penru cei care erau prezenți la sărbătoare. Bobocii din clasa X-R au prezentat dragostea cea mai frumoasă a omenirii Romeo și Julieta, pe cînd bobocii cei din clasa X-U ne-au deplasat pe timpurile lui Dartanian și cei trei mușchetari.

          Participanții au reușit să ne demonstreze aptitudinle sale la proba numărului artistic, unde toți au rămas plăcut surprinși de curajul,  energia, aptitudinile în arta dansului a tuturor participanților.

           La proba intelectuală juriul a testat abilitățile boboceilor de a răspunde prompt, dar și ingenios la întrebări din diferite domenii, însă nu au lipsit nici întrebările de logică unde boboceii au demonstrat  o cultură a vorbirii și o logică deosebită. Din acest motiv ambele echipe s-au ales cu diplome de participare.

          Analizînd toate probele și evoluția în scenă a boboceilor, juriul a avut menirea de a alege Bobocica și Bobocelul promoției 2014, de comun au hotărît să acorde titlul de Bobocica promoției 2014 elevei din clasa X-R Burlac Iulia - o fire comunicabilă, creativă,  descurcăreață, tot timpul cu un răspuns bine chibzuit la orice întrebare și mereu cu zîmbetul pe buze. Iar titlul de Bobocel al promoției 2014 a fost acordat elevului clasei X-U Bulat Vlad, care, de asemenea, este un mare amator al muzicii, un bun dansator și un bun actor. Cei doi, de asemenea, s-au ales cu diplome de participare și un cadou din partea juriului.

          A fost o sărbătoare și o distracție pe cinste. Liceenii cei noi au  demonstrat că sunt ageri, deștepți, talentați, erudiți, ingenioși,  de aceea am rămas cu gîndul împăcat că în Liceul Teoretic Ion Creangă a mai apărut încă o promoție deosebită,  încă o generație ce a continuat tradițiile liceului și au prezentat un Bal de nota zece!!!

 

                                   Olga Vascan,

profesoară de limbă engleză, Director adjunct pe Educație

 Liceul Teoretic „Ion Creangă”, Coșnița

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

UN BAL DE NOTA ZECE!!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta