Harta site-ului
Ajutor
Un antreprenor informat- este un antreprenor prosper
Un antreprenor informat- este un antreprenor prosper

Un element de bază al succesului în afaceri îl reprezintă, accesul la informație. Or, numai un antreprenor informat este prosper.
La data de 14 decembrie curent, mai mulți agenți economici din raionul Dubăsari, vicepreședintele raionului dl Alexandru REUL, șefi de secții, direcții, colaboratori din cadrul Consiliului raional Dubăsari, au participat la o sesiune de informare privind serviciile de consultanță și oportunitățile de finanțare oferite de către Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA). Organizată de Consiliul raional Dubăsari de comun cu ODA și destinată tuturor antreprenorilor și potențialilor antreprenori, incubatoarelor de afaceri, asociațiilor, reprezentanților băncilor comerciale, GAL-urilor (Grupurilor de Acțiune Locală), ședința a avut ca scop, familiarizarea mediului de afaceri local cu programele ODA și platformele de promovare a întreprinderilor, aspectele de mediu și cele sociale de care trebuie să țină cont antreprenorii în implementarea proiectelor investiționale.
De asemenea, dl Isae Spinu, reprezentant ODA, în cadrul întrunirii, a vorbit și prezentat antreprenorilor și condițiile Programului 373, un Program destinat susținerii antreprenorilor, care prevede subvenționarea dobânzilor la creditele pentru nevoile investiționale ale întreprinderilor de către Guvern.
Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) este o instituție publică din subordinea Ministerului Economiei cu misiunea de a susține dezvoltarea mediului antreprenorial autohton, inclusiv a întreprinderilor mici și mijlocii, prin promovarea culturii antreprenoriale, acordarea asistenței financiare și tehnice pentru companii, emiterea garanțiilor financiare și de stat, precum și asigurarea infrastructurii de suport în afaceri. 
ODA este un partener de încredere a companiilor, le oferă  șansa de a se dezvolta, de a deveni sustenabile și puternice, atât în plan național cât și în plan extern, prin accesarea programelor de suport destinate  comunității de afaceri. Echipa ODA identifică și susține ideile inovatoare și găsește soluții pentru o bună funcționare a mediului antreprenorial din Republica Moldova.
Ana NICOLAEV, șef Serviciul dezvoltare economică, investiții și relații transfrontaliere

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Un antreprenor informat- este un antreprenor prosper - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta