Harta site-ului
Ajutor
ULTIMUL SUNET DE CLOPOŢEL
ULTIMUL SUNET DE CLOPOŢEL

În dimineaţa zilei de 29 mai, toate instituţiilede învăţămînt preuniversitare din raionul Dubăsari au sărbătorit „Ultimul sunet”. În cadrul manifestaţiilor prilejuite de sfîrşirea anului de studii au participat, pe lîngă profesori, părinţi şi elevi, funcţionari publici. 

Festivităţile au început cu cuvinte de salut din partea directorilor de instituţii, apoi au continuat cu onorarea drapelului şi a imnului de stat al Republicii Moldova. Cu mesaje de felicitare pentru profesori şi elevi cu prilejul încheierii anului de studii au venit şi reprezentanţii Consiliului raional Dubăsari, urîndu-le vacanţă plăcută, iar absolvenţilor succese pe viitor. La fel elevii au fost felicitaţi şi din partea profesorilor şi părinţilor.

În cadrul activităţilor elevii au prezentat programe festive, în care i-au felicitat pe ceilalţi colegi ai lor, au mulţumit profesorilor şi părinţilor, au recitat poezii, au dansat, au cîntat cîntece, au mai lăcrimat, au dăruit flori.

În cele din urmă, careul solemn a fost încheiat cu ultimul sunet al clopoţelului pentru acest an.

Dna Maria Jimbei, vicepreședintele raionului, fiind prezentă la careul solemn dedicat ultimului sunet la gimnaziul Pohrebea,  le-a urat succese absolvenților la examene, elevilor care mai rămîn în şcoală le-a dorit o vacanţă plăcută, perseverenţă în anii de şcoală ce au mai rămas, dragoste pentru carte, apreciere pentru părinţi şi respect pentru profesori. 

Dorim elevilor absolvenţi succese mari la examenele de absolvire, multă sănătate şi Dumnezeu să vă ajute în toate ce le veţi realiza şi după finisarea şcolii.
Felicitări şi multă baftă mai departe!!!

Direcţia învăţămînt, tineret şi sport

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

ULTIMUL SUNET DE CLOPOŢEL - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta