Harta site-ului
Ajutor
ULTIMELE PRECIZĂRI ŞI MODIFICĂRI LA PROIECTUL DE CONSTRUCŢIE A SISTEMULUI DE IRIGARE COŞNIŢA
ULTIMELE PRECIZĂRI ŞI MODIFICĂRI LA PROIECTUL DE CONSTRUCŢIE A SISTEMULUI DE IRIGARE COŞNIŢA

Pe data de 29.01.2014, în incinta primăriei Coşniţa a avut loc şedinţa de lucru a contractorului Proiectului de reabilitare a sistemului de irigare Coşniţa,- „Hidroconstrucţia”- România,  în persoana dlui Mitan  Ionuţ, a coordonatorului de Proiect dl Blak Adrian, cu reprezentanţii Asociaţiei Utilizatorilor de apă pentru irigare din platoul Coşniţa. 
Contractorul a prezentat Programul de lucru, privitor la lucrările de construcţie a sistemului de irigare. Participanţii, membrii Asociaţiei Utilizatorilor de Apă, au făcut comentariile respective, privitor la Programul prezentat, au identificat constrîngerile care urmează să fie introduse în Programul de lucru. Totodată de comun a fost făcută mobilizarea şi identificarea oficiului de bază şi a zonei de depozitare a materialelor de construcţie. 
Începutul lucrărilor sunt preconizate de la 03.03.2014, pînă atunci se vor efectua corectările şi modificările în proiect, care au fost propuse de membrii Asociaţiei.

Petru Porubin, 
specialist Direcţie agricultură şi cadastru

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

ULTIMELE PRECIZĂRI ŞI MODIFICĂRI LA PROIECTUL DE CONSTRUCŢIE A SISTEMULUI DE IRIGARE COŞNIŢA - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta