Harta site-ului
Ajutor
Turneul Republican de fotbal "Cupa Guvernului" (semifinala)
Turneul Republican de fotbal "Cupa Guvernului" (semifinala)

Conform regulamentului Ministerului Tineretului şi Sportului şi a planului de activitate al DÎTS 2013-2014, cu privire la organizarea şi desfăşurarea Turneului Republican de fotbal „Cupa Guvernului”, joi, la data de 26 septembrie 2013, pe stadionul sportiv din com.Coşniţa s-a desfăşurat etapa a IV-a (semifinală)  din cadrul Turneului republican de fotbal „Cupa Guvernului” ediţia a VIII-a (copiii cu anul naşterii 1999-2000). La acţiune s-au prezentat echipa din r.Dubăsari a (gim.Oxentea) şi echipa din Gagauzia (Congaz). Turneul a avut ca scop promovarea unui mod de viaţă sănătos, selectarea sportivilor pentru completarea lotului naţional şi, desigur, popularizarea fotbalului în R.Moldova. La activitate ne-a onorat cu prezenţa preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi, reprezentantul Ministerului Tineretului şi Sportului, dl Valentin Cojocari, colegiul de arbitri din partea federaţiei de fotbal a R. Moldova, reprezentantul DÎTS Dubăsari, dl Mihai Iaviţa, directorul şcolii sportive, dl Vasile Nagalisov, care au venit cu un mesaj de felicitare şi susţinere, dorindu-le echipelor succes, un joc prietenos şi de a învinge cei mai puternici. Urmărind jocul pe parcursul meciului, jucătorii au dat dovadă de un nivel de pregătire fotbalistic performant. Din start, fiecare echipă urmărea ca scop de a se clasa la următoarea etapă a turneului, demonstrînd cu adevărat un joc spectaculos, interesant prin mişcări maxime, rezistenţă şi driblinguri fotbalistice. 

Prima repriză s-a terminat cu scorul de 1:1, în a doua repriză echipa noastră conducea cu scorul de 2:1 pînă la sfîrşitul meciului, însă în ultimele 3 minute echipa adversară egalează şi se încheie meciul cu scorul de 2:2. Conform regulamentului, dacă în cazul în care timpul a luat sfîrşit şi scorul rămîne egal, atunci echipa învingătoare se determină în urma loviturilor de departajare de la 11 m. De data aceasta, cei mai puternici şi mai mult norocoşi s-au dovedit a fi echipa Gagauziei care învinge cu 5:4 şi scorul total de 7:6 în favoarea comunei Congaz.   

  Aducem mulţumiri preşedintelui, dlui Grigore Policinschi pentru susţinerea nemijlocită şi alocarea spaţiului locativ din cadrul taberei de odihnă „Prietenia”, care au fost alocate pentru echipe, dnei Larisa Braducean-şef DÎTS, directorului şcolii sportive, dl V.Nagalisov, antrenorului V.Deordiţă, antrenorului M.Cojusea, direcţia juridică dl S.Grigoriev, direcţia cultură, ziarul „Noutăţi Nistrene”, medicului V.Onilov şi tuturor care s-au implicat pentru buna organizare şi desfăşurare a acţiunii.  

                                                   Componenţa echipei:

1.      Buzila Adrian

2.      Maxian Valerian

3.      Dzubeţchi Igor

4.      Ghiderman Victor

5.      Iliev Anatolie

6.      Leca Mihai

7.      Leca Cristian

8.      Rusu Roman

9.      Panuş Dumitru

10.  Portaresco Ion

11.  Stepco Constantin

12.  Savin Cristian

13.  Tataru Dumitru

14.  Tataru Roman

15.  Solonari Tudor

16.  Pîntea Victor

17.  Popa Vasile

18.  Guriţenco Dumitru

                 Isac Sergiu - profesor, antrenor gim.Oxentea


Mihai Iaviţa, sp.principal în probleme tineret şi sport DÎTS

 

 

                                                                                                     

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Turneul Republican de fotbal "Cupa Guvernului" (semifinala) - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta