Harta site-ului
Ajutor
Turneul național la box tailandez - noi succese ale sportivilor din r. Dubăsari
Turneul național la box tailandez - noi succese ale sportivilor din r. Dubăsari

La  data de 21-23martie 2014 în or.Bălți în incinta Clubului Sportiv Adrenaline  s-a desfășurat Turneul național la box tailandez LUPTA CARAPUJILOR-5.

Muay Thai înseamnă, dacă depășim clișeele vehiculate în filmele de arte marțiale, poate cea mai complexă și completă artă a luptei om la om prin schimb de lovituri. În Thailanda el mai este denumit "arta celor 8 arme", aceasta referindu-se la posibilitatea luptătorilor de a utiliza aproape tot ce poate fi "proiectil", într-o luptă: pumnii, picioarele, coatele și genunchii.Acest eveniment a reunit peste 60 de sportivi dintre Cluburile de profil din Republica Moldova,care practică muai -thai.

Arbitrul principal a Competițiilor a fost  Igor  Hohlov. Turneul s-a disputant între sportivii cei mai micuți care practică sportul dat. Echipa Școlii Sportive Raionale Dubăsari  a fost reprezentată la Camiponat de 6 sportivi elevi a gimnaziului Pîrîta şi liceului I.Creangă din s.Coșnița.

Prima lupta  a fost disputată de sportivul Larionov Cristi -30 kg și un sportiv din or. Chișinău pe care Cristi la învins cu o superioritate tehnică. În final sa intîlnit cu Popov Ion pe care la cîștigat la puncte, devenind Campion a Turneului.

În categoria de (-33 kg ) sportivul nostru Boșcanean Igor s-a întîlnit cu sportivul gazdă Cobîleanschii Egor pe care la cîștigat prin K.O  în sec 26, cu o lovitură prin întoarcere cu piciorul, fiind cel mai scurt meci de la acest Campionat.

Bucătaru Sergiu - evaluînd ăn categoria de ( -39 kg) a arătat două lupte frumoase, în finală invingîndul pe sportivul gazdă.

Cel mai micuț sportiv al nostru  Amare Cezar (-22 kg), reprezentant  C.O.C. Concordia, a arătat o luptă foarte bună la fel, învingînd pe un sportiv din or.Bălți.

Categoria grea a fost reprezentată de sportivul Cușnir Oleg din s. Coșnița care însă a pierdut la puncte demonstrînd totuşi un adevărat curaj avănd un adversar cu mult mai mare.

Meritele noastre sînt următoarele:

  • Amare Cezar (Concordia) - loc 1
  • Popov Ion (Concordia) - loc 2
  • Larionov Cristi (Pîrîta) - loc 1
  • Boșcanean Igor (Pîrîta) - loc 1
  • Bucătaru Sergiu (Pîrîta) - loc 1
  • Cușnir Oleg (Coșnița) - loc 2

Sportivii au fost premiați cu diploma și medalii, Bucătaru Sergiu a primit un cadou din partea sponsorilor – audiocăști.

Acest Campionat a demonstrat încă odată nivelul de pregătire tehnică și tactică a sportivilor fiind şio o bună experienţă pentru noi, înaintea Cupei Moldovei care se va desfășura în luna aprilie.

Mulțumim mult tuturor susținătorilor noștri, Directorului ȘSRTJ d-lui V. Nagalisov care permanent ne susține la deplasările noastre, d-nei Ramona Gotesman-Director C.O.C Concordia pentru susținerea acordată, d-nei Feodora Verlan-Director Gimnaziului Pîrîta, și d-lui Papuc Valeriu Director SRL Aliment-Ulei (www.ulei.md) pentru susținerea permanentă. Le dorim sănătate și conlucrare eficientă pe viitor. Sportivilor mai puține traume și succese.

Cu respect
Antrenorul  ȘSRTJ  A.Gherlac
Clubul Sportiv De Arte Marțiale RESPECT-GYM

 

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Turneul național la box tailandez - noi succese ale sportivilor din r. Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta