Harta site-ului
Ajutor
Turneul comemorativ la "Tenis de masă" în memoria lui Nicolae Sotnicenco
Turneul comemorativ la "Tenis de masă" în memoria lui Nicolae Sotnicenco

Duminică,24 martie anul curent, în sala sportivă a L.T. „Ion Creangă” din s.Coşniţa a avut loc Turneul comemorativ la „Tenis de masă” în memoria lui Nicolae Sotnicenco, ediţia a VI-a 2013(trofeu transmisibil).
Turneul desfăşurat face parte din cadrul planului de acţiuni consacrate lunarului "Mărţişor 2013", şi a fost organizat la iniţiativa Asociaţiei veteranilor de război din 1992 (preşedinte dl M. Rotari) în comun cuConsiliul raional Dubăsari (dl Gr. Policinschi), Direcţia învăţămînt, tineret şi sport(dna L. Brăducean),Direcţia cultură şi turism (dna V. Semionov), Şcoala raională sportivă (dl V. Nagalisov) şi administraţia L.T „Ion Creangă”.
La turneu,au participat12 echipe din diferite localităţi a raionului, inclusiv echipa sectorului Ciocana, Chişinău. În cadrul turneului comemorativ, participanţii au demonstrat şi au dat dovadă de un nivelul bun de pregătire, prezentînd prima şi a doua paletă. Partea de deschidere a turneului s-a început cu un minut de reculegere în memoria eroului Nicolae Sotnicenco, decedat la data de 14 martie 1992, în s.Coşniţa.
La măsură, au luat cuvînt: preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore Policinschi, preşedintele asociaţiei veteranilor de zăzboi dl Mihai Rotari şi membru a consiliului veteranilor dl Vladimir Deordiţă, care a dirijat modul de desfăşurare a turneului. Pe parcursul întregului turneu, competiţiile au fost deservite de către colegiul de arbitri al Şcolii sportive de tenis de masă din or. Dubăsari, unde au dat dovadă de obiectivitate şi cunoştinţe profunde la proba dată, arbitru principal al competiţiei fiind dna Elena Todircă (maestru în sport).
Evaluarea meciurilor s-au disputat în două subgrupe a cîte şase echipe. Este de menţionat participarea preşedintelui raionului dl Grigore Policinschi în componenţa echipei Consiliului raional, care pe parcursul evaluării de desfăţurare a competiţiilor a dat dovadă de un nivel de pregătire foarte bun şi dorinţă de a se clasa pe loc premiant.
Pe parcursul întregului turneu, echipele au încercat să-şi aranjeze clasamentul demonstrînd jocuri spectaculoase cu elemente tehnico-tactice bine pregătite. Rezultatele în clasamentul general pe echipe ne-au demonstrat următoarele succese:
Locul V - Şcoala sportivă în componenţa primei palete - V. Diordiţa şi paleta a doua - V.Nagalisov.
Locul IV - Orăşelul copilăriei Concordia în componenţa primei palete - S.Condratiuc şi a doua paletă - R.Pelivan.
Locul III - echipa Consiliului raional Dubăsari în componenţa primei palete -M.Iaviţa şi paleta a doua - preşedintele raionului Gr.Policinschi.
Locul II - echipa Secţia situaţii excepţionale în componenţa primei palete - V.Sandu şi a doua paletă - A.Leşco.
Locul I - echipa Primăria Molovata în componenţa primei palete - S.Terinte şi paleta a doua - A Morarenco.

Îmbucurătoreste faptul de a menţiona clasamentul individual. Cu cel mai frumos şi rezultativ succes s-a prezentat Mihai Iaviţa fără nici o pierdere pe parcursul întregului turneu.
      Locul II - Terinte S.
      Locul III - Sandu V.
Echipele şi jucătorii plasaţi pe locurile I, II, III inclusiv individual, au fost menţionaţi cu cupe, diplome de gradul respectiv şi alte menţiuni de valoare. Turneul comemorativ s-a finisat cu o masă de pomenire, care a fost organizată de către Consiliul veteranilor de război, în frunte cu preşedintele asociaţiei veteranilor dl Mihai Rotari şi alţi membri ai comitetului.
Aducem mulţumiri comitetului organizatoric în frunte cu Preşedintele raionului dl Grigore Policinschi, Direcţiei cultură şi turism, dna V. Semionov, DÎTS, Şcolii raionale sportive, Asociaţia veteranilor şi tuturor care s-au implicat în organizarea şi desfăşurarea acestui turneu. 

Iaviţa Mihai, Specialist principal  
în probleme tineret şi  sport, DÎTS Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Turneul comemorativ la "Tenis de masă" în memoria lui Nicolae Sotnicenco - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta