Harta site-ului
Ajutor
Turism. Leisure.Hotel-2013 ediţia a XVIII-a.
Turism. Leisure.Hotel-2013 ediţia a XVIII-a.

În perioada 11-14 aprilie 2013 în incinta  Centrului  internaţional de expoziţii  ,,Moldexpo”  a avut loc Expoziţia „ Turism. Leisure.Hotel-2013” Expoziţia Internaţională  Specializată de turism, agrement şi industrie hotelieră, ediţia a XVIII-a. Scopul expoziţiei a fost axat pe prezentarea  multilaterală a posibilităţilor oferite de companiile turistice locale inclusiv cu cele străine şi pe promovarea produsului turistic moldovenesc. Oferta expoziţiei a fost prezentată în două pavilioane cu  un număr de 69 companii din R. Moldova, Bulgaria, Grecia, Romînia, Turcia şi Ucraina. Din raionul Dubăsari au participat două complexe turistice (SRL „Casa Pescarului ” ; SRL „Torent Plus” La popas ) unde au  pus la dispoziţia vizitătorilor ofertele de odihnă ale fiecărui complex în parte.  

Ofertele propuse :

O vacanţă de ne uitat pe malul Nistrului !

 „Casa Pescarului ” este soluţia ideală pentru cei care sunt în căutarea unui loc de odihnă pentru toată familia , care vor să sărbătorească ziua de naştere, o petrecere  corporativă savurînd gustările delicioase, sănătoase şi ecologic pure sau să pescuiască ascultînd ciripitul păsărilor. În acest loc deosebit la dispoziţia oaspeţilor sunt facilităţi precum: hotel, restaurant, cafenea, bar, terenuri sportive, locuri de joacă pentru copii, piscine, staţii pentru bărci.

Lasă grijile acasă şi vino la pensiunea !

La popas „Torent Plus” – care vă oferă :

Odihnă activă pe teritoriul pensiunii : Sală de sport, teren pentru volleyball / basketball / football, biliard, saună.

Pensiunea ,,La Popas” dispune de o sală mare pentru  organizarea festivităţilor pentru 240 persoane. Produsele alimentare, utilizate pentru mese, în marea lor parte  sunt produse pe loc (lapte, carne, legume) şi corespund standardelor ecologice. De asemenea complexul de odihnă ,,La Popas”  oferă şi Sala de conferinţă care este bine echipată pentru seminare, ateliere de lucru, training-uri  şi întîlniri de afaceri.

Expoziţia dată a fost bievenită agenţilor economici din sfera turismului pentru aşi promova produsul pe piaţa mondială a turismului.

Specialist în protecţia

 patrimoniului, muzee şi turism.

Ctitor Ştefan

                                                                                                                                                                

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Turism. Leisure.Hotel-2013 ediţia a XVIII-a. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta