Harta site-ului
Ajutor
TRAGEDIE ÎNTR-O FAMILIE DIN COSNITA
TRAGEDIE ÎNTR-O FAMILIE DIN COSNITA

Şi-au adus copilul la spital pentru o operaţie, dar l-au luat acasă în sicriu. Este tragedia unor părinţi din satul Coşniţa, raionul Dubăsari, care şi-au pierdut fetiţa de un an şi opt luni. Medicii spun că micuţa a pierit în urma unei complicaţii survenite după operaţie, dar părinţii îi acuză pe doctori de neglijenţă.

Irina Cojocari spune că fetiţa ei de numai un an şi opt luni a fost internată la Institutul Mamei şi Copilului acum nouă zile. Ieri, doctorii i-au înlăturat chirurgical un chist cervical, pe care copilul îl avea de la naştere. Operaţia a durat aproape două ore, iar ulterior medicii i-au permis femeii să îşi vadă fetiţa. Mama povesteşte că micuţa se simţea bine şi i-a cerut să o ducă acasă. Bucuria a fost însă de scurtă durată.

În ciuda intervenţiei medicilor, după o jumătate de oră, fetiţa a murit.

Rezultatele preliminare ale expertizei morfopatologice ar fi arătat însă altceva. Medicul care a efectuat expertiza a precizat în afara camerei de luat vederi că fetiţa a murit din cauza unei insuficienţe cardio - pulmonare, cauzate de faptul că i-a fost scoasă prea devreme masca de oxigen. În aceste condiţii, la Institutului Mamei şi Copilului a fost creată o comisie ce urmează să determine condiţiile în care a murit pacientul. Între timp, părinţii şi-au luat copilul acasă în sicriu.

Acum două luni, o femeie din Călăraşi a acuzat medicii din aceeaşi instituţie că din vina lor copilul ei s-a născut mort. Şi pe acest caz a fost creată o comisie, care deocamdată nu s-a pronunţat.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

TRAGEDIE ÎNTR-O FAMILIE DIN COSNITA - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta