Harta site-ului
Ajutor
Totalizarea acțiunilor pentru săptămâna 12.03.18- 18.03.18 și planificarea activităților pentru săptămâna curentă
Totalizarea acțiunilor pentru săptămâna 12.03.18- 18.03.18 și planificarea activităților pentru săptămâna curentă

În conformitate cu planul de activitate al Consiliului Raional, la data de 19.03.2018, a avut loc ședința operativă de totalizare a acțiunilor săptămânei precedente și planificarea activităților pentru săptămâna curentă, prezidată de către președintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI, cu participarea colaboratorilor din cadrul Aparatului președintelui raionului, șefii secțiilor, direcțiilor, serviciilor Consiliului raional.
Printre principalele solicitări a președintelui, în urma audierii informațiilor prezentate de către conducători, au fost:
  1. Monitorizarea de către Secția administrație și servicii publice a nivelului și volumului de implicare a serviciilor responsabile de dezăpezirea drumurilor locale.
  2. Organizarea de către Direcția economie, buget și finanțe și vecepreședintele raionului pe domeniul investițional, a unei ședințe de informare cu privire la proiectele investiționale care urmează a fi implementate în raionul Dubăsari, cu participarea primarilor localităților și consilierilor locali.
  3. Pregătirea unei Note Informative de către șeful Direcției agricultură și cadastru către Biroul de reintegrare cu privire la informarea acestora despre nivelul de pregătire și prezentare a documentelor necesare pentru accesul la terenurile de după traseu.
  4. Fiecare conducător de Direcție/Secție să organizeze o autoinstruire internă cu colaboratorii privind la actele normative de domeniu cu care lucrează și informarea președintelui despre metodele și actele legislative cu care această subdiviziune lucrează.
  5. Propuneri pentru președintele raionului cu privire la organizarea activității săptămânale/lunare  de către Șefii secțiilor/direcțiilor.
  6. Promovarea de către angajații Consiliului raional Dubăsari a activității lor zilnice, cu asigurarea transparenței acesteea pe rețelele de socializare a Consiliului raional Dubăsari, și anume : www.dubasari.md și www.facebook.com/pg/raionul.dubasari
 
Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

 
 
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Totalizarea acțiunilor pentru săptămâna 12.03.18- 18.03.18 și planificarea activităților pentru săptămâna curentă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta