Harta site-ului
Ajutor
Totalizare a acțiunilor pentru săptămâna 12.02.18- 18.02.18 și planificarea activităților pentru săptămâna curentă
Totalizare a acțiunilor pentru săptămâna 12.02.18- 18.02.18 și planificarea activităților pentru săptămâna curentă

În conformitate cu planul de activitate al Consiliului Raional, la data de 19.02.2018, a avut loc ședința operativă de totalizare a acțiunilor săptămânei precedente și planificarea activităților pentru săptămâna curentă, prezidată de către președintele raionului dl Grigore POLICINSCHI, cu participarea colaboratorilor din cadrul Aparatului președintelui raionului, șefii secțiilor, direcțiilor, serviciilor Consiliului raional.
Printre principalele solicitări a președintelui, în urma audierii informațiilor prezentate de către conducători, au fost:
  1. Monitorizarea de către Șef interimar IMSP CS Dubasari împreună cu Direcția economie, buget și finanțe, a procesului de dotare cu aparataje medicale din partea Ambasadei Cehe, dar și promovarea elementului dat de dotare cu tehnică necesară și din partea altor ambasade în RM.
  2. Direcția agricultură și cadastru împreună cu Direcția economie, buget și finanțe, specialiștii, de analizat situația cu propunerile pentru identificarea agenților economici din teritoriu, pentru a fi incluși în grupul de cluster agricol, care va facilita realizarea producției pe care o produc.
  3. Conducerea școlii sportive raionale împreună cu secretarul consiliului raional să vină cu propunerea de pregătire a unei dispoziții cu privire la formarea unui grup de lucru pentru organizarea turneului de fotbal amatori, în cadrul competiției Cupa Moldovei la fotbal amatori, care va începe în luna Mai anul curent în comuna Coșnița.
  4. Prezentarea la timp, de către conducerea școlii sportive și specialiștilor pe domeniul tineret și sport din cadrul Direcției învățământ general Dubăsari, a informațiilor cu privire la măsurile sportive care au loc în teritoriul raionului.
  5. Organizarea și desfășurarea de către Direcția juridică și resurse umane a unui seminar cu privire la evidența registrului electronic și completarea declarației pe venit, cu persoanele responsabile.
  6. Prezentarea propunerilor cu privire la menținerea comunicării cu tineretul din raion.
  7. Pregătirea devizului de cheltuieli pentru reparația acoperișului blocului de studiu de la gimnaziul din satul Pîrîta.
  8. Propuneri pentru președintele raionului cu privire la organizarea activității săptămânale/lunare  de către Șefii secțiilor/direcțiilor.
  9. Asigurarea transparenței în mass-media a acțiunilor planificate și realizate prin intermediul buletinului informativ al Consiliului raional, pagina Consiliul raional pe rețeaua de Facebook și pagina web a raionului www.dubasari.md de către colaboratorii consiliului.
 
Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Totalizare a acțiunilor pentru săptămâna 12.02.18- 18.02.18 și planificarea activităților pentru săptămâna curentă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta