Harta site-ului
Ajutor
Tîrgul locurilor de muncă în raionul Dubăsari
Tîrgul locurilor de muncă în raionul Dubăsari

Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă a raionului Dubăsari a organizat la data de 29.05.2014, pe platoul din stînga r.Nistrului în incinta Căminului Cultural s. Molovata Nouă, Tîrgul Locurilor de Muncă.    

Tîrgul a debutat cu prezentarea de către șeful Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă a raionului Dubăsari, Dna Nadejda Avxentiev, a agendei măsurii date, prezentarea participanților, informației succinte privind conlucrarea specialiștilor agenției cu administrația publică locală, persoanele neangajate, agenții economici din teritoriu.

Am avut ca oaspeți: vicepreședintele raionului Dubăsari, președintele consiliului Consultativ dna Maria Jimbei, vicepreședintele raionului Dubăsari, președintele Asociației Sindicale raionale Dubăsari dna Raisa Spinovschi, șef adjunct al Cancelariei de Stat, dna Angela Platon, primarul comunei Molovata Nouă, dnul Valeriu Sandul, șef adjunct Direcția Dezvoltare Economică, Investiții și Relații Transfrontaliere, dnul Alexei Gafeli, inspector principal al I.T.M Chisinău, dnul Pavel Driga.

Tîrgul Locurilor de Muncă s-a desfășurat pe o notă informativă, legislativă, au fost abordate mai multe  teme de discuții cum ar fi: piața muncii în raionul Dubăsari, posibiltatea inițierii proprii  afaceri, prevederile legislației în vigoare ce ține de angajarea în cîmpul muncii, laturile negative ale muncii la negru, cît și alte aspecte ce țin de angajarea în cîmpul muncii.

La eveniment au participat 60 de personae aflate în căutarea unui loc de muncă, dintre care 11 tineri, cărora le-au fost declarate 35 de locuri de muncă vacante de la 10 agenți economici din comuna Molovata Nouă și satul Cocieri.

Pe parcursul desfășurării măsurii persoanele participante au avut posibilitatea de a contacta în direct agenții economici, fiind cunoscuți mai detaliat cu condițiile de  muncă, salariul oferit.  Pentru o colaborare mai productivă între cerere și ofertă la dispoziția participanților au fost puse materieale informative, formulare privind oferta locurilor de muncă, modele de CV, astfel fiind înregistrate rezultate pozitive atît pentru agenții economici cît și persoanele aflate în cautarea unui loc de muncă, fiind selectate 11 persoane spre angajare.

AOFM Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Tîrgul locurilor de muncă în raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta