Harta site-ului
Ajutor
Tîrgul Locurilor de Muncă
Tîrgul Locurilor de Muncă

La data de 30 martie  2016, Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a raionului Dubăsari a  organizat Tîrgul Locurilor de Muncă, pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.
Scopul evenimentului a fost de a oferi diverse informaţii, consultaţii în domeniul ocupării forţei de muncă, precum şi posibilitatea de a stabili un contact direct între angajator şi persoana aflată în căutarea unui loc de muncă, cu posibilitatea de a negocia angajarea şi suplinirea posturilor vacante declarate.
Tîrgul Locurilor de Muncă s-a desfăşurat pe o notă informativă, legislativă, au fost abordate mai multe  teme cum ar fi: piaţa muncii în raionul Dubăsari, prevederile legislaţiei în vigoare ce ţine de angajarea în cîmpul muncii, laturile negative a muncii la negru, cît şi alte aspecte ce ţin de angajarea în cîmpul muncii.
La eveniment au fost prezenţi 11 agenţi economici care au prezentat locuri de muncă din diferite ramuri ca:  agricultură, construcţii, servicii hoteliere, ş.a. Au fost anunţate 89 de locuri de muncă vacante cum ar fi:  muncitori în construcţii, bucătari, chelneri, barmani, tractorişti, ş.a.
În urma negocierilor cu agenţii economici, din cei 80 de şomeri prezenţi, inclusiv tineri, circa 15 persoane au fost selectaţi cu scopul angajării în câmpul muncii.
La finele activităţii, specialiştii Agenţiei pentru Ocuparea  Forţei de Muncă au acordat consultaţii şi informaţii privind integrarea pe piaţa forţei de muncă şi au pus la dispoziţia participanţilor diverse pliante şi materiale informative privind serviciile prestate pe piaţa muncii. Au fost acordate informaţii privind locurile de muncă libere înregistrate atît în baza de date a agenţiei, cît şi de pe site-urile web utile.

Tatiana IAŞCIUC,
AOFM Dubăsari
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Tîrgul Locurilor de Muncă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta