Harta site-ului
Ajutor
Tîrgul Inovaţiilor de Bibliotecă 2014, ediţia I
Tîrgul Inovaţiilor de Bibliotecă 2014, ediţia I

La 3 decembrie 2013, programul NOVATECA  a  organizat  Tîrgul Inovaţiilor de Bibliotecă , la Chişinău, în incinta Centrului Internaţional de expoziţii, Moldexpo.Evenimentul este conceput pentru a promova inovaţiile bibliotecilor publice generate în cadrul etapei pilot a Programului şi pentru a explora conceptele de activitate ale bibliotecilor pe plan global.
Tîrgul  a avut  în calitate de participanţi reprezentanţi ai bibliotecilor publice din ţară şi de peste hotare, reprezentanţi ai Guvernului Republicii Moldova, ONG-urilor locale precum şi reprezentanţi ai sectorului privat care nemijlocit conlucrează cu bibliotecilor publice. În acest sens, pentru a promova praticile innovative ale bibliotecilorpublice,Direcţia cultură şi turism  a încurajat bibliotecarii din raionul nostru  să se înregistrezeca  ca participant sau ca vizitator pe pagina oficială a Tîrgului. 
Ne bucurăm mult de participarea Bibliotecii publică Molovata Nouă în frunte cu Dna Valentina Verlan –o doamnă extraordinară care mereu e în activitate, îşi cunoaşte bine profesia şi mereu e la current cu evenimentele  naţionale. Alţi 10 bibliotecari din raionul nostru,  înregistrîndu-se în prealabil ca vizitator, au primit o deosebită plăcere, totul s-a petrecut cu bună dispoziţie, cunoştinţe noi, discuţii cu personalităţi de vază, noi servicii de bibliotecă ect. Evenimentul respectiv, cu adevărat reprezintă o oportunitate unică de a reuni comunitatea bibliotecară pentru împărtăşirea celor mai bune practice şi experienţe şi pentru promovarea dezvoltării profesionale continue a bibliotecarilor din Republica Moldova.
Ciudin Natalia,
Direcţia cultură şi turism

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Tîrgul Inovaţiilor de Bibliotecă 2014, ediţia I - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta