Harta site-ului
Ajutor
Tinerii promovează Pacea, Încrederea și Dezvoltarea
Tinerii promovează Pacea, Încrederea și Dezvoltarea

Pacea nu este totul, dar fără pace totul este nimic.
Willy Brandt
 
Sunt trei lucruri în această lume, pe care, fiecare om și le dorește cu ardoare. Pacea, sănătatea și fericirea. Un trio care le înglobează pe toate celelalte componente-piloni ale unei vieți împlinite. Precum nimic în această lume nu e veșnic  la fel nici pacea nu e veşnică, dar fiecare zi care prelungeşte pacea este o binecuvântare. De aceea  din anul 1982, la 21 septembrie pacea este celebrată și citită pe buzele tuturor celor care-i înțeleg și simt cu sufletul, cu mintea, valoarea-i incomensurabilă.
Ziua Internațională a Păcii a fost sărbătorită astăzi, 20 septembrie 2019, la Liceul Teoretic „Ion Creangă” Coșnița. Atât elevii, cât și cadrele didactice au avut parte de o festivitate frumoasă în aer liber unde au fost recitate poezii despre pace, versuri din creația proprie a elevilor, s-a cântat despre pace și s-a dansat în numele păcii. Concursurile sportive, organizate de către profesorii de educație fizică, au înveselit atmosfera, elevii primind diploma de participare.
Cu un suport financiar a contribuit la desfășurarea activității reprezentanța AO „Hilfswerk Austria” în Republica Moldova în cadrul proiectului ProDem 2 „Împuternicirea tinerilor pentru cetățenie activă din Moldova” , oferindu-le elevilor participanți la victorină diplome și cadouri.
Cu certitudine, pacea se naște în fiecare dintre noi, iar pentru a reuși să promovăm pacea mondială, trebuie să promovăm mai întâi de toate, pacea interioară.

Svetlana ISAICUL,
șef Centru metodic

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Tinerii promovează Pacea, Încrederea și Dezvoltarea - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta