Harta site-ului
Ajutor
Tinerii iubitori ai tenisului de masă se bucură de susţinerea Preşedintelui raionului Dubăsari
Tinerii iubitori ai tenisului de masă se bucură de susţinerea Preşedintelui raionului Dubăsari

Mișcarea înseamnă viață, sportul sănătate. Să fii sănătos nu înseamnă numai o alimentație echilibrată dar și un regim de viață fără factori nocivi.
În scopul promovării modului sănătos de viaţă şi susţinerii tinerilor iubitori şi practicanţi ai sportului, îndesoebi ai tenisului de masă, la data de 25 mai curent, Preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore POLICINSCHI, însoţit de directorul şcolii sportive raionale, dl Vasile NAGALISOV,  a întreprins o vizită în satele Molovata - Casa de cultură și Molovata Nouă - gimnaziu, pentru a le acorda câte  un set de echipament sportiv. Inventarul sportiv al instituţiilor sus-menţionate au fost suplinite cu mese de  tenis, palete, mingi și plase.
Dl Preşedinte, le-a dorit tinerilor să-şi manifeste mai activ interesul faţă de sport, implicarea în activităţile cultural-sportive raionale şi locale şi fie ca aceste seturi să mărească rândurile doritorilor de a practica tenisul de masă.
Aceste echipamente au fost achiziţionate de Şcoala sportivă raională pentru junior şi tineret.  Costul unei mese de tenis este în jurul la 5 000 de lei.
Benefeciarii acestor echipamente vor fi tinerii, locuitorii din satele date, care vor contribui la atingerea de noi performanţe în tenis de masă, inclusiv va promova şi spori relaţiile de prietenie şi spiritul competitiv.
Marina LUPAŞCO,
şef Serviciu informare şi transparenţă

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Tinerii iubitori ai tenisului de masă se bucură de susţinerea Preşedintelui raionului Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta